Zaferin Rengi
3,1

Ali Kurt
Ali Kurt

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Zaferin Rengi adlı sinema filminde Atatürk’e suikast suçlamasıyla 1926 yılında idam edilen Fenerbahçe’nin 11. Başkanı Doktor Nâzım’dan söz edilmemiş
Ismail Camcioglu
Ismail Camcioglu

Kötü spoiler:
bi film yanlış bilgiler ve kurgulanmış tarih spoiler: [/spoil[spoiler]
spoiler:
A Denizkalkavan
A Denizkalkavan

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Berbat bir film. Yalan bir tarih üzerine holiganca yapılmış birşey... Mustafa Kemal ' e suikast düzenleyen Doktor Nâzım ( idam edildi ) 1900 lerin başında Fenerbahçe başkanı ! Bu filme geliyorsun bambaşka tarihsel manipulasyonlar .. rezillik ya
Emre
Emre

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Sıfır puan verilse sıfır verirdim izlediğim en saçma en sıkıcı film tamamen yalan bir tarih anlatılıyor
Uolkandenizz
Uolkandenizz

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Sadece günden oluşturmak için yapılmış kötü bir film yok fenerli diye nehatıda oynatmışlar beğenmedim
Ferhat Çınar
Ferhat Çınar

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
gitmeye değmez filmi izlerken zaman geçmiyor zulm oldu resmen tarihi çarpıtmaları da cabası gerek yok
Anıl AYDIN
Anıl AYDIN

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Dönemin kaynaklarını incelediğimde uydurma bir hayal dünyası gibi film olmuş. Çekim ve oyunculuk da kaliteli değil. Zamanınızı böyle şeylere harcamayın açıp biraz tarih kitabı okuyun. Taraftar arkadaşlara da bir notum var Fenerbahçemiz böyle yalan tarihe muhtaç değil bizim zaten kendi başarılarımız var. Sağlıcakla kalın renktaşlarım.
Lütfi Olcay
Lütfi Olcay

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü hiç beğenemedim konusu bakımından başarısız bir film kesinlikle paranızı harcamayın rkdkdmekd
Selim Alptekin
Selim Alptekin

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
1907 den beri ferenliyim ama bok gibi olmuş kzkskxjskssksjsjjssjzjjzkzjsjssjisjzsjsjsjsnnnxncjxidisjsjdjdx
Samet Şahin
Samet Şahin

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey
Mustafa Sevdal
Mustafa Sevdal

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Zaferin rengi olmasada yenilginin rengi olmuş asla beğenmedim Böyle Yalancılık olamaz alakasız film yapmışlar
ELİT CSGO
ELİT CSGO

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
filmi izledim ve gerek posteri olsun, gerek konusu olsun, çok kötü ama her konuda olduğu gibi bu izlediğim en kötü 2. film olabilir.
Kaanozgul
Kaanozgul

Kötü 
ömer ağım
ömer ağım

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Yazık böyle film mi olur. Onca şehit verdik sizin filminize bakın. Alın generar harrightonu basınıza çalın
Klavyetör
Klavyetör

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
elinden vekilli alınan asker kaçağını yüceltmek mi ? muhteşem yüz yıl'ın ekibi mi el attı bu filme ?