Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Bekirsiyah1
Bekirsiyah1

27 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Baya kötü oyunculuk baya kötü senaryo  nadir yarıda kalktığım filmlerden , bukadar sıkıcı olmaz 1 ve 2 seriden baya farklı ve saçma
Kıvanç
Kıvanç

7 Haziran 2025 tarihinde eklendi
bu film güzel olmuş ben beğendim ama birinci filmi taklit etmişler ama yinede güzel yanlız ben şunu bilemedim aynı stüdyo mu yaptı
Orkun Cankurtaran
Orkun Cankurtaran

30 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Fragman bile yeter,izlememe gerek yok.Önceki filmin beğenilen bazı sahnelerini kopyalayıp yapıştırmışlar.
cevdet çetin
cevdet çetin

9 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Bence güzel, eğlenceli bir bir film olmuş. Senaryo, oyuncular ve seçilen mekan on numara. Tebrikler...
C K (CikolataliKetcap)
C K (CikolataliKetcap)

29 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Abi berbat bile fazla bu filmi tanimlamak için. 90lar sonu 2000ler başı lise mizahi. Küfürle, sakarlikla, internette meme olmus videolardan repliklerle çekilmis bir film. Filmi özetliyim: giriş anani s... , or..., kuşum, o.ç gelişme anani s... or... kuşlar küfürler, sonuç anani s...., or.... of sıkıldım yazarken.
Burak Gün
Burak Gün

30 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Keşke hiç çekmeselermiş. İlk filmlerin kalitesi den eser yok. Çok çok kötü. Amatör yapım gibi olmuş. Zorlama sahneler. Eskileri dışındakiler kötü oyunculuk. Yine zorlama hikaye devamı. Zaman kaybı.
Msc
Msc

1 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Sağ salim 1 i taklit etmeye çalışmışlar, olmamış becerememişler. Sağ salim 1 i beşinci kez izleyin bunu izlemekten iyidir.
Serife Cetinkaya
Serife Cetinkaya

4 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Oyuncusu, yönetmeni, kurgucusu kimse demedi mi biz ne çekiyoruz diye ? Vakit kaybı, gerçekten çok kötü filmin verdiği bir fikir yok, düşündürdügü yok eğlendirdigi yok ne amaçla çekildi ?
Mark Kaplan
Mark Kaplan

7 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar bomboş bir film izlememiştim son yıllarda ,senaryo kopuk , oyuncular konsantre değil , mimikler oturmamış .
Sarayyapiinsaatt
Sarayyapiinsaatt

17 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar kötü film görmedim ömrümde hayatımda böyle rezil bir film izlemedim . Bunu yapmasaydın daha iyiydi .
Özgür UÇAR
Özgür UÇAR

25 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Küfürle başlaması saçma sapan bir hareket, Salim karekterini oynayan Burçin BİLDİK' i kadrodan çikarmaniz en saçma sapan hareket zaten. Burçin BİLDİK değişeceğine yönetmen değişseydi keşke, egoda düşerdi böylece. Madem çıkaracaktın filmi niye çektin. Bu filmin bu kadar tutma nedeni ne senaryo, ne de yönetmen... Bu film tuttu çünkü, Salim karekteri çok güçlü ve süperdi. Toygar AVANOĞLU oyuncu olarak süper biri ancak, Salim karekterine oturmadı... Filminiz tutmadı ve de tutmayacak Salim karekterini bitirdiniz, alında başınıza çalın filminizi. Beş para etmez bir film olmuş...
Turan Doluay
Turan Doluay

26 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Dier bölümlerde olduğu gibi ful ayni sahneler oyuncular değişik sadece hic guzel değildi boşa zaman kaydı izledim ASLA TAVSİYE ETMEM yorum üste 5 puan verdim o yüzden
شهاب آزاد
شهاب آزاد

2 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Harika bir film çok severim sonraki bölümü bekliyoruz eıinize saglik gerçekten harika olmuş çok severim
Erdem Özdemir
Erdem Özdemir

17 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosunda bu kadar değişiklik olması filmin orjinalligini bozmuş, küfürler aşırı gereksiz ve itici.
Tosya Myo İtiraflar
Tosya Myo İtiraflar

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
İzlemeye bile değmez hiç komik değil oyuncu kadrosu değişmiş berbat harcanan paraya yazık daha güzel olsaydı aynı oyuncu kadrosuyla 4 çıksın diye merakla beklerdim ama hiç şimdi beklemiyorum o kadar kötü .En güzeli sağ salim 1 ve Sağ sağlim 2 Onları Tavsiye ederim.