Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri
2,1

Mert H
Mert H

13 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Gereksiz küfürler ve efektleri saymazsak John Wick ve karakterler fena değildi. Yine de kötü olduğunu değiştirmiyor.
Ali Genç
Ali Genç

23 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Çok kötü! Bugüne kadar izlediğim en kötü Türk Komedi olabilir. Bana göre tek güzel yanı; doğanın manzara güzelliği diyebilirim.
Kamil 1975
Kamil 1975

28 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Sağ Salim 2 ile alakası yok Boşa zaman harcı İyiki kısa kısa bölüm izledim hiç bukadar keyifsiz Film izledim sayılır VTR gibi izlemiş gibi oldum söylemeden de yapamayacağım SAĞ SALİM OYUNCUSU BURÇİN BİLDİK Neden kadro da yokdu anlamış değilim 3 film çekdi helal olsun izleyici ekrana çekmeyi başardı

Sayın yönetmen : onca yapılan emeğe set arkası ve seslendirenlerin zamanına yazık sizden daha güzel film beklerdim işin açıkcası üzüldüm ...

Notum : 1 yıldız kesinlikle izlemeye karşıyım ( herşey eskiden güzelmiş ) hiç usanmadan izletiyor hatta dün gece Bein connect de izledim gülmekden ağrılar girdi
Bekirsiyah1
Bekirsiyah1

27 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Baya kötü oyunculuk baya kötü senaryo  nadir yarıda kalktığım filmlerden , bukadar sıkıcı olmaz 1 ve 2 seriden baya farklı ve saçma
Erdem Özdemir
Erdem Özdemir

17 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosunda bu kadar değişiklik olması filmin orjinalligini bozmuş, küfürler aşırı gereksiz ve itici.
Tosya Myo İtiraflar
Tosya Myo İtiraflar

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
İzlemeye bile değmez hiç komik değil oyuncu kadrosu değişmiş berbat harcanan paraya yazık daha güzel olsaydı aynı oyuncu kadrosuyla 4 çıksın diye merakla beklerdim ama hiç şimdi beklemiyorum o kadar kötü .En güzeli sağ salim 1 ve Sağ sağlim 2 Onları Tavsiye ederim.