202 Production
29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Dolaylı olarak evliliğe ve çocuk yapmaya karşı subliminal olarak kadınların örgütlenmesini feminizmi destekleyen ve aslında erkekleri aşağılayan bir film olmuş. Komik sahneler var gibi! Ama genel anlamda filmin bıraktığı mesaj ve izlenim Coğrafyamızda evliliği zorlaştırmak ve Avrupa kültürüne özendirmek için çaba sarf edilmiş. Gizli ve alttan mesajlar var. Her zamanki gibi... Kapitalizm ve sizi yönlendirmeye çalışan; size bazı dayatmaları şirin gibi gösterip, evlenirken şunlar da olmalı bunlar da olmalı dayatması var. Kızlar madem evleniyorsunuz siz her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz mesajı mevcut. Hamam seramonisi, Gelinlik giyme seramonisi, Evlenme teklifi seramonisi, İsteme seramonisi, yok Nişan ve kına seramonisi derken ohooo ölme eşeğim ölme oluyor izleyen, bir yandan da çocuk yaparsanız böyle bunalıma girersiniz gibi mesajlar falan. Hoş değil! Toplumun ve bir ülkenin gelişmesinde ki en temel unsur aile yapısıdır! Kültürel ve toplumsal olarak gençlerin ve kadınların bilinçaltına konmuş bir dinamit gibi! Kesinlikle kişiliği oturmamış 25 yaş altı gençlerin bilincine ve bakış açısına zarar verici komik gibi görünen unsurlar içermektedir. Zamanınız değerli izlenecek kadar önemli değil!
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Whatsap gurup numarasını muhakkak +9 ekleyerek kaydedin. Aksi takdirde bize ulaşamazsınız. +905459354344
Mükemmel bir bebek ve sonrası analizi. Hem çok komik hem ağlatıyor hemde sorgulatıyor. Cahil olanın anlayamayacağı ve kadınların yaşadıkları gerçekleri bütün çıplaklığı ile sergilemesi yerinde olmuş. Lohusalık konusunda bir ilke imsa atmış Gupse.
Gupse Özay yapımlarını çok beğenerek izlerim, bu film de beğendiğim bir yapım oldu, daha fazla güldürme ögesi bulunabilirdi her ne kadar sonda verdiği mesaj güzel olsa da güldürme yönünden daha çok ögr bulunabilirdi diye düşnüüyordum. İzlediğim zamanı keyifli geçirdiğimi söyleyebilirdim. İsminden de anlaşıldığı üzere Lohusa dönemini yaşayan bir kadının hikayesini ele almış, ailecek izlenebilecek güzel bir film.
Bu, 2 yılı aşkın süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. başlamam için büyük bir üyeye ihtiyacım var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Verdiği mesajın çok güzel olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar işlenmemiş bir konuyu ele aldığı için de ayrıca çok değerli. Gupse Özay'ı önceki filmlerine göre daha sakin izliyoruz ki kendisi de belirtti bunu karakter komedisi değil diğer filmlerimden farklı diye. Çocuklara hitap edecek bir şey değil. 6 yaş ve üzeri ibaresini görüp çocuklarını götüren mutlaka olmuştur. Burdan biraz puan kırılabilir.
Yapılan yorumlara bakarak biraz endişeli gittim ama gerçekten saatin nasıl geçtiğini bile anlamadım. Harika bir senaryo ve fazla küfür olmadan insanları eğlendirebilmek her senarist ve oyuncunun harcı değil. ..Film boyunca gülüp sonradan çok güel bağlamışlar olayı ayrıca tebrikler.Hiç düşünmeden gidin ...
Harika bir filmdi uzun zmanr bu kafar güldüğüm bir film olmamıştı. Çok hayatım inden ve doğaldı.bu süreçten geçen herkesin kendine çok şey bulacağı bir film olmuş. Les
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederek başlıyorum. Öncelikle komedi filmi olarak beklentiye girenler yanilirlar çünkü komedi değil. Evet komedi var ama tamamı değil. Bir ikincisi tespitler harika. Filmde anlatılanları az ya da çok çoğu kişi yaşamıştır. Bu yüzden izlerken "aynı ben" diyebilirsiniz. Öyle içten ve gerçekçi diyaloglar var ki anne ve baba olmuş kişilere anılarını hatırlatıyor. Kısacası kesinlikle gidin izleyin . Gupse' nin kaleminden nasıl güzel bir harikalar yarattığını görün. İnanın ya tebessü m eder anıları tazelersiniz ya da yasadiginizda ben bunu bi yerde görmüştüm dersiniz. Gupse ve ekibine tebrikler, izleyeceklere de iyi seyirler.
Harika bir filmdi. Hem çok güldüm hem çok duygulandım. Ablamla gittim ama Sevgilimle bir daha gidicem. Bu süreci her erkek görmeli izlemeli, hele ki böylesi komedi bazlı ele alınmışken gupse özaya bayılıyorummmm
Film berbat değil ama acayip sıradan bir film asla sinemada izlenecek bir film değil değmez tvde olsa gideri olur da sinema için puan 1 evde izlenecek film olarak da 3 veriyorum
Bugüne kadar işlenmeyen bir konu olduğu için ve verdiği mesaj nedeniyle iki puan verdim onun dışında iki saatim ve param çöp oldu diyebilirim aynı yollardan geçmiş biri olarak son derece saçma, abartılı ve sıkıcı buldum.
Bi yerde küfür ediyor kocasının annesine sonrasında klişe özür sahneleri vs lohusalığın arkasına sığınıp küfür etmeyi özendirmekte ayrı bi maharet. Utanç verici ve aile yapısını bozucu bir film kesinlikle.