Samal Savas
1 değerlendirme
27 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Kötü puanları çoğu zaman erkekler vermiş, çünkü annelerin neler yaşadığını, içinde neler tuttuğunu anlamıyorlar, bilmiyorlar. Film çok güzel, yeri geldi güldüm, yeri geldi ağladım. Kendimi gördüm. Bütün ekibe teşekkür ederim, çok başarılı bir film.
5 yıldız verdim tamamen Gupse Özay ve kadın oyuncular için verdim. Eşi rolündeki Onur Gürçay ve arkadaşları çok kötü oyuncular!Keşke Deliha daki oyuncular ile çekilseydi.
Çok güzel çok anlamlı bi filmdi. Sinemada izleyemedim evde çocuk olduğu için internete düşünce izleyebildim ancak. spoiler: Filmdeki çoğu sahnede kendimi gördüm, özellikle o sinir krizi sahnesinde. Ve o sahnede gerçekten ağladım. Gupse Özay yine kalitesini konuşturmuş. Tebrikler
Muuuuuhteeeşeeem. Uzun zamandır bu kadar güldüğüm bir film izlemedim. Hem senaryo hem oyunculuk harikasın Gupse gerçekten çok başarılısın. Umarım kısa zamanlarda yeni filmler gelir
Eşim ve iki çocuğum ile birlikte izledik filmi. Hepimizin ortak görüşü şu ana kadar izlediğimiz en sıkıcı ve berbat komedi filmi,bunun yerine sıradan bir çizgi film izleseniz vakit kaybı olmazdı en azından
Film aşırı sıkıcı. Komik değil tekdüze bir şekilde ilerlemiş anne baba olarak izlememe rağmen aşırı abartılı kendini tekrarlayan bir film olmuş. Sona gelmesini sabırsızlıkla bekledim
İki yaşında bir çocuğu olan bir anne olarak, gerçekten çok güldüğüm, eğlendiğim bir film oldu. Yeni doğan bebeği olan anne ve babaların zor süreçlerini eğlenceli bir şekilde ifade etmişler. Gerçekten helal olsun. Gupse Hanım'ın ellerine sağlık.
Eşimle beraber Netflix’ de izledik. Çok sıradan bir filmdi. İnsanın kendini aşağılayarak güldürü unsuru oluşturmasının da bir sınırı var. Sahnelerin hepsi tahmin edilebilir ve yorucuydu. Romantik komedi dalında sayılabilecek bir film değildi maalesef. Çoğu sahnede iğreti olduk. Aşırı rahatsız ediciydi. Lohusalıktaki bu süreçleri daha ince bir mizah ile anlatabilirlerdi . Filmin temposu hep aynı tonda gidip , aniden finalde bambaşka karakterlere bürünen mutlu bir grupla yükseldi ve bitti. Tek iyi şey Gupse Özay ve birkaç kişinin oyunculuğuydu. Baba karakteri hariç maalesef çok sığ bir oyunculuktu. Sondaki mesajda güzeldi, biz kadınlar birbirimizi anlamak yerine yarış halinde oluyoruz. Bazen durup karşındakinin halinden anlamak gerekiyor. Özetle; çok iyi işlenebilecek konu sıradan bir hale getirilmiş. Küçük bir not oyuncuların doğal halleriyle gördüğümüz kamera arkaları çok güldürdü.
Normalde Gupse Özay'ın filmlerini beğenirim, bu yüzden bu filminin de komik olacağını düşünüp filme gitme gafletinde bulundum. Sinemaya gitmenin artık bir lüks olduğu şu devirde şu filme para verdiğime inanamıyorum. Hem zamanımdan hem paramdan oldum. Resmen filmden çıktığımızda moralimiz bozuldu. Film güldürdü mü evet güldürdü ama sinirden.. Ne kadar saçma bir senaryo olduğuna, oyuncuların nasıl böyle bir filmde oynadığına, klişe sahnelerine "biz ne izliyoruz ya" diyerek en sonunda sinirimizden güldük evet. Filmin yarısında çıkmayı düşündük fakat dedik belki düzelir o kadar da para verdik sonunu da izleyelim; keşke sonunu beklemeseydik ve yarısında çıkıp gitseydik. Biri yorumlarda demiş ki "kıymalı puding tadında bir filmdi" diye, kesinlikle öyleydi. Daha doğru bir benzetme olamaz...