Yine gupse özay farkı diyorum müthiş filmin sonuna aldar kahkahalarla güldük, sonunda bir tık duygulandık, hem güldürdü hemde güzel mesajlar verdi, keyif almak isteyenler izlemeli
Bir kadın olarak Gupse ile gurur duyuyorum bütün salon film boyunca kahkahalarla izledi. Başarılarının devamını dilerim. Ayrıca eleştirenler de çok biliyorlarsa kendileri yazsın da bi izleyelim bence gupse milli gurur
Gupse özayın bir çok filmini izledim ve gülmekten yerlere attım kendimi buda öyle olur diye bekledim.. ama bakıyorum sadece beklemişim.. filmin konusu yok sürekli gündüz akşam aynı senaryo çekilmiş çok sıkıldım izlerken. İlk yarı verildi bekledik güzel şeyler olacak diye güleriz filan baktık yok film bitmeden çıktık. Pişman oldum gittiğime . Konusuz komik olmayan sıkıcı berbat bir film.
Bu gün annem ve 2 çocuğum ile filme gittik. Once burdaki yorumları okuyunca vazgecmistim ama gittiğimde iyiki geldim dedim. Iyiki izledim. Salondaki herkesin kahkaha attığına sahit oldum ve filme yapılan olumsuz eleştirilere istinaden hayatımda ilk defa buraya giriş yaparak yorum yazdım. Özellikle doğum yapmış anneler için o kadar tanıdık ki. Çok ama çok keyif aldım çok güldüm.Annem iyiki gelmişiz dedim . 9 yaşındaki kızım ve 12 yaşındaki oğlum bile cok ama çok keyif aldı.
Gupse yine zekasını konuşturur önce esprileri ile keyif verir diye gittim komşumla. Berbat ötesi çok basit zaman ve para kaybı emeğinize sağlık ama yazık ya bu devirde Bi segmebtte film olmamalı. Evde oturup çay elime 2 yaşındaki oğluma baksam yemin ederim daha çok keyif alırdım. Gereksiz küfür.. Abartı küfür çok kötü çok kötü
Kesinlikle harikaydı Çocuğu yeni büyüten anneler kendilerini bulacaklar Kötü yorumlar görüp girmesem mi dedim ama iyi ki gitmişim dedim sonra Çok güldüm sonunda agladım Tavsiye ederim