Lohusa

Cemile Çakır
Cemile Çakır

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Baştan sona güzel bir filim eğlenceli ve güzel bir vakit geçirdik komikti gerçek hayattan alıntıları ile gayet güzeldi
Yesimerdogan2244
Yesimerdogan2244

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Çok eğlendim ben hele Tokat sahnesine hala gülüyorum bence izlemeye değer kesinlikle çok komik sahneler vardı
nazan dogan
nazan dogan

26 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Yine gupse özay farkı diyorum müthiş filmin sonuna aldar kahkahalarla güldük, sonunda bir tık duygulandık, hem güldürdü hemde güzel mesajlar verdi, keyif almak isteyenler izlemeli
Yasemen Çalışkan
Yasemen Çalışkan

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Çok "bizden" bir film. Filmde rol alan tüm oyuncular tertemiz rollerini gerçekleştirmişler.
Elinize sağlık.
Mervegokmen677
Mervegokmen677

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bir kadın olarak Gupse ile gurur duyuyorum bütün salon film boyunca kahkahalarla izledi. Başarılarının devamını dilerim. Ayrıca eleştirenler de çok biliyorlarsa kendileri yazsın da bi izleyelim bence gupse milli gurur 
Hulya226477
Hulya226477

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Emeğinize yüreğinize sağlık..Çok beğendim
Bursa'dan kucak dolusu sevgiler ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kubrademirtas191
Kubrademirtas191

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kadınların en büyük sorununu en güzel halde anlatan en iyi film bayıldık ve sonunda istemsizce çok ağladık on numara❤️❤️❤️
Ecem Çankaya
Ecem Çankaya

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Güzeljıkkhgvnkk nolngulm nılmhol kolmkjjkl mkkhgk kıgıokj mohuokhu kurtoomg bhıomngu nuıönhu jıokjy jıkjyu
...
...

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Gupse özayın bir çok filmini izledim ve gülmekten yerlere attım kendimi buda öyle olur diye bekledim.. ama bakıyorum sadece beklemişim.. filmin konusu yok sürekli gündüz akşam aynı senaryo çekilmiş çok sıkıldım izlerken. İlk yarı verildi bekledik güzel şeyler olacak diye güleriz filan baktık yok film bitmeden çıktık. Pişman oldum gittiğime . Konusuz komik olmayan sıkıcı berbat bir film.
Dahmer
Dahmer

26 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Komedi filmi olarak beni güldürmedi ama ele aldiginiz konularin oldukca egitici ve gercek hayattan oldugunu dusunuyorum bu yuzden ellerinize saglik
Gsbsr06
Gsbsr06

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Mükemmeldi gerçekten emeğinize sağlık. Filmin başında sonuna kadar güldük. Sonunda duygulandım, müthiş başarılı teşekkürler 
gülşah yılmaz
gülşah yılmaz

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu gün annem ve 2 çocuğum ile filme gittik. Once burdaki yorumları okuyunca vazgecmistim ama gittiğimde iyiki geldim dedim. Iyiki izledim. Salondaki herkesin kahkaha attığına sahit oldum ve filme yapılan olumsuz eleştirilere istinaden hayatımda ilk defa buraya giriş yaparak yorum yazdım. Özellikle doğum yapmış anneler için o kadar tanıdık ki. Çok ama çok keyif aldım çok güldüm.Annem iyiki gelmişiz dedim . 9 yaşındaki kızım ve 12 yaşındaki oğlum bile cok ama çok keyif aldı.
Pinar Esiyok
Pinar Esiyok

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Gupse yine zekasını konuşturur önce esprileri ile keyif verir diye gittim komşumla. Berbat ötesi çok basit zaman ve para kaybı emeğinize sağlık ama yazık ya bu devirde Bi segmebtte film olmamalı. Evde oturup çay elime 2 yaşındaki oğluma baksam yemin ederim daha çok keyif alırdım. Gereksiz küfür.. Abartı küfür çok kötü çok kötü
Metin Kaysi
Metin Kaysi

30 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Gupseden beklentimizi fazla yuksek tutmuşuz. Gitmenize gerek yok. Arkadaşlarıma anlatacak bir sahne bile hatırlamıyorum.
Merve Çalık
Merve Çalık

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Kesinlikle harikaydı
Çocuğu yeni büyüten anneler kendilerini bulacaklar
Kötü yorumlar görüp girmesem mi dedim ama iyi ki gitmişim dedim sonra
Çok güldüm sonunda agladım
Tavsiye ederim 