Lohusa

Bircan Dilik0064
Bircan Dilik0064

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Film berbat , çok kötü. Hiçbir sahnesinde gülmedim. Konusu başta çok saçma,evde yardımcısı ve kayınvalidesi olmasına karşı çocuk büyütürken çekilen zorluk abartılmış.Yardımcısı olmayanlar ne yapsın?...Çok fazla küfür var. Çoluk çocuk gitmiştik, pişman oldum.Gupse Özay a yakıştıramadım küfürle insanları güldürme çabasını.
Humka92
Humka92

7 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü.. Dakikalarca aynı şeyi işleyip aşırı sinir bozan ve insanı geren bir film olmuş. Toplumun hiçbir noktasına değinmeyen sadece sorumsuz bir adama karşı insanların sinirlerini bozan gereksiz bir film. 50 dakika boyunca sorumsuz bir adamın aynı hataları yapmasına tahammül edilemez
Sevcan Kaya
Sevcan Kaya

7 Mart 2024 tarihinde eklendi
Gupse aşk kadın harika bir oyuncu ve yaşayan bir deliha olarak onu bambaşka seviyorum  loğusa izleyin izlettirin ❤️
Tutku Oylubaş
Tutku Oylubaş

29 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Gupse özay harika bir gerçek yazmış. Filme gidip de gülemedim diyenlerin bu traji komik gerçeklerden nasıl bir haber olduğunu anlamış bulunuyorum. Kendisini tebrik ederim. Bu bir senaryodan ötesi gerçek hayat..kadınların yaşadığı zorluklar, annelik ,hem anne hem kadın olabilmek,lohusa dönemi sorunlar ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.. Bu yazımı okuyorsanız Gupse hanım lütfen bu işe devam edin başarılar dilerim. Bu arada film yerine filim yazan filleri düşünmeyin:)
Onur Eraslan
Onur Eraslan

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Bazı sahneleri komik ama çok sinir bozucu bir film ben hayatımda bu kadar sinir olduğum bir film izlemedim bir iki kere güldüm diye 2 yıldız veriyorum yoksa zaman kaybi
Ayşenur Özsincan
Ayşenur Özsincan

26 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Çok güzel bir flim gerçekten bayıldım Gupse Özay markadır bir marka 﫶﫶﫶﫶﫶﫶﫶﫶﫶
Mehmet Aydın
Mehmet Aydın

30 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Farklı bir eleştiri yapacağım aile yapısını ve çocuk yapmak çok zor insanın hayatını mahvediyor gibi bilinçaltına işlenen film yapmışlar yapımcısı kim ise bu filmde başka birşey anlatmak istemiş çok fazla derine inmek istemiyorum anlayan anlamıştır saygılar
Emine MAYDA
Emine MAYDA

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Beklentimi karşılayan bir gupse Özay filmi bol bol kahkaha attık inanılmaz gerçek sahneler olaylar vardı tam olarak bizi anlatıyordu bayıldım!
Özlem Yıldız
Özlem Yıldız

24 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Çok bebğendim gupsenin ve diğer oyuncuların oyunculuğu harika. Bir andan kahkaha atarken ağlamak konusu da çok güzel di bir anne olarak görüşüm konu çok güzel işlenmişti.
Esra Oner
Esra Oner

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ben bu filmi çok beğendim. Nostalji oldu. Özellikle anne ve babalar bu filmi izlerken Gupse hanımın yerinde gözlemlerini mukemmel bir sekilde doğruluyor. Tüm oyuncular çok doğal ve samimi. Pek çok film gibi belden aşağı gereksiz espriler yok. Bu yüzden de çok kaliteli. Emeğinize sağlık Gupse hanim. Gişeniz bol olsun.
gulsen unal
gulsen unal

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film boyunca bir kere güldüm.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Gercekten büyük hayal kırıklığı....Erkekler bence hiç izlememeli
Selami Aslan
Selami Aslan

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ben bu kadar boş bir senaryo daha görmedim. Verdiğim paraya üzüldüm. Film türü komedi olmasına rağmen mimik oynamadı salonda. Ne alaka ya, buna gerek var mıydı dediğim bir çok sahne oldu. Bir Allah'ın kulu da ya bu senaryo olmaz dememiş, durdurmamış kadını.
KORAY YILMAZER
KORAY YILMAZER

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Allah affetsin izlemeyin diye yorum yazmak için üye oldum gram komik değil 2 saat bebek gezmesine gitseniz daha iyi
Aa Bb
Aa Bb

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film ama arada birkaç sapıklık küfür vs. Var bunun için ailecek gidecekseniz çocuklarınızın yaşına göre gitmenizi öneririm, ilk yarısıda biraz sıkıcıydı onun dışında gayet güzel bir film.
ZEYNEP ALSAÇ
ZEYNEP ALSAÇ

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Gupse özayın oynadığı her film gibi yine muhteşem bir film komik ve duygusal ayrıca güzel mesajı olan bir film. İyiki izledim