Arzu Sönmez
1 değerlendirme
25 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Süper ötesi bir film.Bugünlerde şunu farkettim hiç gülmüyoruz .Ya Güpse sen bir harikasın inanılmaz olmuş çok beğendim.çok komik ve gülerken düşündürmeniz bı harika sevgilerimle...Devamı gelsin Lütfeeen
Lohusa", Gupse Özay'ın enerjik ve doğal oyunculuğuyla öne çıkan bir film olsa da, klişe bir senaryoya sahip olması ve bazı yanları gereğinden fazla abartması nedeniyle beklentileri karşılayamadı. Film, lohusalık döneminin zorluklarını mizahi bir dille anlatmayı hedeflese de, bu konuyu yeterince derinlemesine işleyememiş ve yüzeysel bir anlatımla yetinmiş. Bazı komik anlar olsa da, genel olarak eksik kalmış.
Gupse'yi gerçekten çok seviyorum bu istisnasız ve fakat bu sefer olmamış. Lohusa döneminde yazılmış bir senaryo sanırım zira arkadaşının kına ve düğün organizasyonunda yaptığı gibi senaryo da o denli hata ve bayağılık dolu. Filmi izlerken gülmeyi beklemedim (daha çok Deliha da ki gibi ince espiriler bekledim) ama maalesef vasat altı kaldı. Zaman kaybı
Çok kötü bir film diğer filmleri gibi. Ablacım sen film yapma lütfen. Tüm filmlerini çarpsa toplasak bölsek bir film etmiyor. Beceremiyorsun sen bu işi. Bırak gitsin. Başka şeylerle meşgul olsan belki daha başarılı olursun. Reklamlarında filmlerinde çok sırıtıyor. İtici