Lohusa
3,1

Burak K.
Burak K.

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
MİMİK DİNLENDİRME SEANSI... 2 saat boyunca akli dengesinden şüphe ettiğim biri tarafından yazılan kıymalı puding tadında bir senaryoya katlandım. Süslü cümlelere gerek yok vasat bir filmdi. Erkeklere kin, nefret kusulmuş arada da Migros Hemen Reklamı sokuşturulmuş şimdi diyeceksiniz abartma vs açın izleyin derdim ama izlemeyin sadece bana güvenin. Gupse Hanımdan umudum vardı az da olsa filmde bir kaç tebessüm ettiren yerler olur vs diye ama o da olmadı. "Bozdu bozdu bozdu, daha da bozmaz dedim baktım yine bozdu"
Sinema salonunun yüzde 90'ı 45 yaş üzeri hanımefendilerdi... Verdikleri paraya hayıflandıklarından olsa gerek Gupse'nin eşini oynayan arkadaş her horladığında zorla kahkaha attılar. Aklıma show tvde çıkan yerli joker hastalığı haberini getirdiler. Sonuç olarak 2 saatlik bir pişmanlık! Asla ama asla sinemada izlemeyin paranıza yazık.
Mucahit Shn7
Mucahit Shn7

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film süresince sadece bir yerde güldüm. Hiç komik değildi. Sürekli komik bişeyler olucak diye bekledim ama maalesef gelmedi.
ESRA ÖZDEN
ESRA ÖZDEN

13 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü küfür dolu bir filmdi tek bir sahnesinde dahi gülmedim görümce ve eltilerin Savaşı'ndan sonra gupseden beklentim yüksekti vasat alti harcanan paraya ve zamana değmeyecek bir film
Ecrin Çoban
Ecrin Çoban

10 Şubat 2024 tarihinde eklendi
konu surekli bastan tekrarliyor spoiler:
bir kadinin depresyonunun bu sekilde anlatilmasi bir sacmalik ve komediyle alakali birşey göremedim burda kadinin dramindan bahsediliyor ve icine komik olduğunu dusunuldugu seyler konulmus dusuncesizce mumkunse hic yildiz vermem gercekten berbat gitmeyin gondermeyin.
Gizemnur Özkan
Gizemnur Özkan

15 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Asla ve asla gidilmeyecek bir film berbat ötesi böyle bir şey görmedim olması gereken bu değil ki olumsuz çok kötüü
Nevzat Ozdem
Nevzat Ozdem

22 Şubat 2024 tarihinde eklendi
inanılmaz kötü bir filmdi.
Gupse ÖZAY'a yakışmamış.
Bazı yorumları okudum.
Filmin 1 sahnesinde güldüm denmiş. aynen ben de öğle.
bu arada filmin 35 inci dakikasında çıktım.
daha fazla dayanamadım.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlğü'ne 2 önerim var.
1. Sinemalarda popcorn, kabuklu yemiş vs herhangi bir yiyecek içecek içilmemesini önemle rica ediyorum.
Zira kapalı alanlarda sigara içilmesi nasıl yasaklandıysa, sinemalarda da her türlü yiyecek ve içeceğin yenilip içilmesinin yasaklanmasını önemle rica ediyorum.
2. Sinema salonlarında gidilen filmlerde filmin ilk yarısında, seyir zevki alınmadığından sebep ya da herhangi bir sebepten dolayı film terk edilmesi durumunda, geri kalan dakika ücretleri izleyiciye iade edilmesini rica ediyorum.
zira filmlerde öğle ucuz bir etkinlik değil, 100-130-150 tl civarı.
bu durum karşısında daha iyi senaryo ve yönetim ve oyunculuk olabileceğini düşünüyorum.
Isa özdağ
Isa özdağ

30 Haziran 2024 tarihinde eklendi
sadece gupse özay filmi görmek için izledim. ama hayal kırıklığı... gupse özay DELİHA olarak bilinir. eğer burada DELİHA karekteri olsaydı daha heyecanlı daha komik daha daha daha olurdu. çocuğu için endişelenen bilgisiz tecrübesiz bir anne ve ilgisiz "öküz" diye tabir edilen bir baba figürü izledik. halbuki lohusalığında güzel yanlarını ilginç yanlarını deliha tarzı annlatsalardı. annenin çocuğu babaya kitleme taktikleri delihaca anlatılsaydı. ben çooook beğenecektim. herkes de beğenirdi....
şeyhmus
şeyhmus

15 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Yerli filmleri pek izlemeyi sevmeyen biri olarak neden bu yolda olduğuma oldukça güzel bir cevap olmuş bu film. Paranıza yazık, erkek oyuncuların yapmacık ve çocuksu rolleri, olayların sürekli nereye gideceğini belli eden saçma belirtiler vb. Gerçekten son zamanlarda izlediğim en kötü sinema yaptıydı. Yabancı yapımlara devam edeceğim.
Ali_yavuz95
Ali_yavuz95

22 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Aşırı kötü bir film ! Anlatım ve oyunculuklar aşırı abartı ve sinir bozucuydu. Malesef bu sefer olmamış Gupse ️
SERKAN AKBAŞ
SERKAN AKBAŞ

1 Mart 2024 tarihinde eklendi
Puan vermek bile istemedim sonuna kadar bekledim bisey olcak mı diye inanılmaz kötü bir film yemek yerken bile arada sesi gelsin diye izlenecek bir film değil lohusa değil sizoaffektif bozukluk anlatılmaya çalışılmış sanırım oyuncuların hepsi IQ 70 seviyesinde oynamış komedi sadece aptallikla olacak diye bir kaide olmamalı ... Puanım -1
Nicat Mustafazadə
Nicat Mustafazadə

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Film çok kötü, filmin en kötü hissesi kız isteme ikinci kötü hissesi kına hissesi çok berbat bir film paraniza doğur harcayın
Mustafa Aldemir
Mustafa Aldemir

24 Şubat 2024 tarihinde eklendi
hayatimda izledigim en kotu film olabilir. ..
Stugba53
Stugba53

10 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Film berbat değil ama acayip sıradan bir film asla sinemada izlenecek bir film değil değmez tvde olsa gideri olur da sinema için puan 1 evde izlenecek film olarak da 3 veriyorum
muzaffer koç
muzaffer koç

27 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Bi yerde küfür ediyor kocasının annesine sonrasında klişe özür sahneleri vs lohusalığın arkasına sığınıp küfür etmeyi özendirmekte ayrı bi maharet. Utanç verici ve aile yapısını bozucu bir film kesinlikle.
Mülâyim Sert
Mülâyim Sert

26 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Eşim ve iki çocuğum ile birlikte izledik filmi.
Hepimizin ortak görüşü şu ana kadar izlediğimiz en sıkıcı ve berbat komedi filmi,bunun yerine sıradan bir çizgi film izleseniz vakit kaybı olmazdı en azından