Lohusa
3,1

Mert H
Mert H

5 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Kamera arkasına filmden daha çok gülmem dışında bir problem yok. Tam olarak komedi kategorisinde değil, yine de izlenir.
Cem Meydan
Cem Meydan

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Benim gibi babaysanız kızınızla gitmeyin, bazı sahneler rahatsız edici. Şu anda sinemadayım, 60. dakika ve halen gülmedim. Bu sözlerim ise senaryo kime aitse o şahısa; komedi filmi senaryoya alıyorsanız mizahına güvendiğiniz insanlardan yardım alın. Not: Son 10 dakikada biraz toparladı film. 1.5 tan 2 alır.
GCetin32
GCetin32

14 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Bugüne kadar işlenmeyen bir konu olduğu için ve verdiği mesaj nedeniyle iki puan verdim onun dışında iki saatim ve param çöp oldu diyebilirim aynı yollardan geçmiş biri olarak son derece saçma, abartılı ve sıkıcı buldum.
sawrano71
sawrano71

11 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Açık ara seyrettiğim en kötü Gupse Özay filmi :( Filme giderken yorumlara Bile bakmamıştım.. Umarım kötü film yapma hakkını bu filmle kullanmıştır.
bahar kavuncu
bahar kavuncu

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film aşırı sıkıcı. Komik değil tekdüze bir şekilde ilerlemiş anne baba olarak izlememe rağmen aşırı abartılı kendini tekrarlayan bir film olmuş. Sona gelmesini sabırsızlıkla bekledim
Onur Eraslan
Onur Eraslan

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Bazı sahneleri komik ama çok sinir bozucu bir film ben hayatımda bu kadar sinir olduğum bir film izlemedim bir iki kere güldüm diye 2 yıldız veriyorum yoksa zaman kaybi
Kemal
Kemal

29 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Lohusa", Gupse Özay'ın enerjik ve doğal oyunculuğuyla öne çıkan bir film olsa da, klişe bir senaryoya sahip olması ve bazı yanları gereğinden fazla abartması nedeniyle beklentileri karşılayamadı. Film, lohusalık döneminin zorluklarını mizahi bir dille anlatmayı hedeflese de, bu konuyu yeterince derinlemesine işleyememiş ve yüzeysel bir anlatımla yetinmiş. Bazı komik anlar olsa da, genel olarak eksik kalmış.