RIFKI K.
1 değerlendirme
31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ya siz bu depresif mutsuz insanlara bakmayın arkadaşlar. Her filmde var bunlardan. Kötü yorumları görüp şüpheli gittim. Hiç bir şekilde kötü değildi sadece bazı yerlere yersiz küfür eklenmiş ama o da insanı tebessüm ettiriyor sadece film +6 yaş üzeri olduğu için sıkıntılı buldum ordan puan kırdım. Harika bir sona ait bir film, yani tüm yapboz parçaları tamamlanıyor en sonda mesajı da müthiş.
Gönül rahatlığıyla gidip eğlenebileceğiniz anlamlı bir filmdir teşekkürler.
Verdiği mesajın çok güzel olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar işlenmemiş bir konuyu ele aldığı için de ayrıca çok değerli. Gupse Özay'ı önceki filmlerine göre daha sakin izliyoruz ki kendisi de belirtti bunu karakter komedisi değil diğer filmlerimden farklı diye. Çocuklara hitap edecek bir şey değil. 6 yaş ve üzeri ibaresini görüp çocuklarını götüren mutlaka olmuştur. Burdan biraz puan kırılabilir.
Çok bebğendim gupsenin ve diğer oyuncuların oyunculuğu harika. Bir andan kahkaha atarken ağlamak konusu da çok güzel di bir anne olarak görüşüm konu çok güzel işlenmişti.
Süper ötesi bir film.Bugünlerde şunu farkettim hiç gülmüyoruz .Ya Güpse sen bir harikasın inanılmaz olmuş çok beğendim.çok komik ve gülerken düşündürmeniz bı harika sevgilerimle...Devamı gelsin Lütfeeen