Lohusa
3,1

DZCE81
DZCE81

8 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Gupse Özay, yine yapmış yapacağını.Uzun zamandan beri böyle gülmemiştik.Eşimler beraber seyrettik.Kendimizden de manzaralar bulduk.Kısacası 2 saatliğine dozunda esprilerle,dozunda bir kahkayaya boğulduk.
demiray kaya
demiray kaya

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filim okadar kotu ve bos ki sinamaya vereceginiz parayi cope atsaniz daha mutlu olursunuz hayatimda izledigim en kotu ve bos filimdi sakin izlemeyin para haram olsun
TümTüm
TümTüm

11 Şubat 2024 tarihinde eklendi
çok güldüm bir o kadar da ağladım her şeyi dozunda ve çok samimi bir filmdi çok keyifle izledim Gupse Özay Onur Gürçay ve tüm ekibe burdan da teşekkür ederim emeklerinize sağlık biz annelerin sesi olmuş resmen harikasınız
Be1fong
Be1fong

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Açıkçası eltilerin savaşı daha komikti bence. Ama gupsenin hiçbir filminin kötü olma ihtimali yok. Ebeveyn olanlar eminim daha çok gulecektir. Ben biraz da bu yüzden fazla empati yapamadım. Fakat yine de kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Başarılı,tatlı,komik ve güzel kadın GUPSE♡
Alev Bulanık
Alev Bulanık

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en komik filmlerden birisiydi. Gülmekten sesim kısıldı filmin sonunda. Emeğinize sağlık. Çok başarılı bir filmdi.
Sâre Ilknur Karaca
Sâre Ilknur Karaca

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Lohusa İnanılmazdı ! Gupse yine harikaydı .. uzun zamandır ilk defa bir filmde bu kadar güldüm salon kahkahalara boğuldu
Herifinbiri
Herifinbiri

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Whatsap gurup numarasını muhakkak +9 ekleyerek kaydedin. Aksi takdirde bize ulaşamazsınız.
+905459354344
HÜSEYİN ALTUNÇAY
HÜSEYİN ALTUNÇAY

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Mükemmel film olmuş ebeveyn olanlar daha çok gülecek film çok güzel gupse çok iyi oyuncu mükemmel bir film çıkmış ortaya
Mustafa A
Mustafa A

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Mükemmel bir bebek ve sonrası analizi. Hem çok komik hem ağlatıyor hemde sorgulatıyor. Cahil olanın anlayamayacağı ve kadınların yaşadıkları gerçekleri bütün çıplaklığı ile sergilemesi yerinde olmuş. Lohusalık konusunda bir ilke imsa atmış Gupse.
Maria Henk
Maria Henk

17 Mart 2024 tarihinde eklendi
Bu, 2 yılı aşkın süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. başlamam için büyük bir üyeye ihtiyacım var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Demet YILDIZ
Demet YILDIZ

6 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Yapılan yorumlara bakarak biraz endişeli gittim ama gerçekten saatin nasıl geçtiğini bile anlamadım. Harika bir senaryo ve fazla küfür olmadan insanları eğlendirebilmek her senarist ve oyuncunun harcı değil. ..Film boyunca gülüp sonradan çok güel bağlamışlar olayı ayrıca tebrikler.Hiç düşünmeden gidin ...
Hatice
Hatice

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi uzun zmanr bu kafar güldüğüm bir film olmamıştı. Çok hayatım inden ve doğaldı.bu süreçten geçen herkesin kendine çok şey bulacağı bir film olmuş. Les
zümrüt
zümrüt

23 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederek başlıyorum. Öncelikle komedi filmi olarak beklentiye girenler yanilirlar çünkü komedi değil. Evet komedi var ama tamamı değil. Bir ikincisi tespitler harika. Filmde anlatılanları az ya da çok çoğu kişi yaşamıştır. Bu yüzden izlerken "aynı ben" diyebilirsiniz. Öyle içten ve gerçekçi diyaloglar var ki anne ve baba olmuş kişilere anılarını hatırlatıyor. Kısacası kesinlikle gidin izleyin . Gupse' nin kaleminden nasıl güzel bir harikalar yarattığını görün. İnanın ya tebessü m eder anıları tazelersiniz ya da yasadiginizda ben bunu bi yerde görmüştüm dersiniz. Gupse ve ekibine tebrikler, izleyeceklere de iyi seyirler.
Asel Hukuk10
Asel Hukuk10

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Harika bir filmdi. Hem çok güldüm hem çok duygulandım. Ablamla gittim ama Sevgilimle bir daha gidicem. Bu süreci her erkek görmeli izlemeli, hele ki böylesi komedi bazlı ele alınmışken gupse özaya bayılıyorummmm
Samal Savas
Samal Savas

27 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Kötü puanları çoğu zaman erkekler vermiş, çünkü annelerin neler yaşadığını, içinde neler tuttuğunu anlamıyorlar, bilmiyorlar.
Film çok güzel, yeri geldi güldüm, yeri geldi ağladım. Kendimi gördüm.
Bütün ekibe teşekkür ederim, çok başarılı bir film.