Gupse Özay, yine yapmış yapacağını.Uzun zamandan beri böyle gülmemiştik.Eşimler beraber seyrettik.Kendimizden de manzaralar bulduk.Kısacası 2 saatliğine dozunda esprilerle,dozunda bir kahkayaya boğulduk.
Yine gupse özay farkı diyorum müthiş filmin sonuna aldar kahkahalarla güldük, sonunda bir tık duygulandık, hem güldürdü hemde güzel mesajlar verdi, keyif almak isteyenler izlemeli
Açıkçası eltilerin savaşı daha komikti bence. Ama gupsenin hiçbir filminin kötü olma ihtimali yok. Ebeveyn olanlar eminim daha çok gulecektir. Ben biraz da bu yüzden fazla empati yapamadım. Fakat yine de kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Başarılı,tatlı,komik ve güzel kadın GUPSE♡
Bir kadın olarak Gupse ile gurur duyuyorum bütün salon film boyunca kahkahalarla izledi. Başarılarının devamını dilerim. Ayrıca eleştirenler de çok biliyorlarsa kendileri yazsın da bi izleyelim bence gupse milli gurur
Gupse özayın bir çok filmini izledim ve gülmekten yerlere attım kendimi buda öyle olur diye bekledim.. ama bakıyorum sadece beklemişim.. filmin konusu yok sürekli gündüz akşam aynı senaryo çekilmiş çok sıkıldım izlerken. İlk yarı verildi bekledik güzel şeyler olacak diye güleriz filan baktık yok film bitmeden çıktık. Pişman oldum gittiğime . Konusuz komik olmayan sıkıcı berbat bir film.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.