1 ziyaretçi
5 Ağustos 2026 tarihinde eklendi
kardesım bu ne bıcım fılm amk cocuk filmi diye girdik sinemaya bildigin karadenizli fırıncının kabusu cıktı. en basta paw patrol ekibi dinozor kovalıyo dedık eyvallah sonra hani su trabzonda fazla yiyince tansiyonu sıfırlayıp komaya sokan zehirli deli bal var ya, kopekler ondan bi yedi hepsi mefta. sinemada kopeklerin tansiyonu dussun diye ayran aradık amk. tam film bitti derken brawl stars clancy girdi sahneye stage 3 ultiyle dinozora bi çaktı salon yıkıldı millet patlamıs mısır fırlatıyo. en son kopeklerle clancy mısır piramidinin tepesine cıkıp firavunun mezarında kavga ettiler benim kafa iyice gitti bende mi bal yedim noldu anlamadım. para tuzagı sakın gitmeyin 10 yasındaki yegenim bile bu ne saçmalık dedi salondan cıktık.
8 yaşındaki oğlumla beraber gittim. Film pes etmemeyi ,yılmazlığı ve hata yapmanın normal bir durum olduğunu o kadar güzel işlemiş, o kadar mesajlarını net iletiyor ki ilk defa bir film için yorum yapma ihtiyacı oluşturdu. Mutlaka tekrar izleyeceğiz
Illuminati'ye nasıl üye olduğuma dair hikayem şöyledir: Lord Felix, ölümün eşiğindeki hayatımı geri kazanmama yardımcı oldu. Yaklaşık iki buçuk yıl süren bir sürecin ardından bu durumdan kurtuldum. Daha önce pek çok Illuminati üyesi tarafından ihanete uğramıştım; yıllar boyunca umutsuzdum ve maddi olarak tamamen dibe vurmuştum. Ancak bir gün internette gezinirken, Illuminati'nin önde gelen üyelerinden Lord Felix'in bir paylaşımına denk geldim; bu paylaşımda, Illuminati'ye katılarak hayatta ünlü, zengin ve başarılı olunabileceği belirtiliyordu. Kendisiyle iletişime geçip durumu anlattım; bana gerekli kayıt sürecini önerdi. Üyelik işlemlerini başlatmak için gereken ödemeyi yaptım ve böylece Illuminati Dünya Düzeni'ne kabul edildim. Ardından bana tüm yönergeler verildi ve yeni üyelerin kabul töreninin ardından Dolar nakit ödül alacağı bildirildi. Lord Felix'in yardımıyla Illuminati'nin tam yetkili bir üyesi oldum. Size tavsiyem şudur: Eğer daha önce dolandırıcılarla kötü deneyimler yaşadıysanız, bir de Lord Morgan'ı deneyin. Bu, gelecekteki hayatınızda arzuladığınız kişi olmak adına sahip olduğunuz en büyük fırsattır. Kendisiyle +2348168034022 numaralı WhatsApp hattı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.