Hayatım da izlediğim en kötü filmdi. Hiç bir şekilde bir kurgu yok, küfür etmeyi komiklik sanan insanların yaptığı yapımdan bu kadar olur zaten. Oyunculuklar 0.
Filme küfürlü diyen arkadaşlara söylüyorum, izlediğiniz filimde mafya, kaçakçılar, dolandırıcılar, kumar havada uçuşuyor. bu nitelikteki rolleri canlandıran oyunculardan ZEKİ MÜREN türkçesi veya kibarlığı nasıl bekliyorsunuz ? Film seri fanatiklerinin beklentilerine yorumlarına göre şekil almış. Kötü filim değil süperde değil ama başarılı... Kolpaçino ekibine bize komik dakikalar yaşattıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.
Berbat bir film olmuş rezillik sakın gitmeyin evde durun paranız cebinizde kalsın üstüne para alsanız izlenmez adamlar paraya sıkışmış ayak üstü film yapıp para kazanalım demişler
Tamamen hayal kırıklığı gitmeden keşke yorumları okusaydım para ve zaman boşa gitti .Saçma bir senaryo bağlantısı olmayan olaylar sona nasıl gelindi montajla halletmişler. Şafak Sezer tekrarın tekrarını yapmış bence zaman kaybı memnun olan sadece Polat yapım herhalde kısaca ol-ma-mış
Tam bir fiyasko. Ben saçma espirilere bile gülen birisi olarak hiç bir sahnesinde gülmedim. Ben paramı geri istiyorum. Sayısal loto mu oynuyoruz yaaa Filim kötü para gitti. Filim iyi para ok. Emeği geçen herkesin .........
Filmin ilk yarısına geldiğimizde daha bişey bile olmamıştı Filmin hikayesi olay örgüsü çok saçma alakasız filmin sonunu bi yere bağlamamışlar sadece bir iki espriye güldüm ama film berbat