Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Enes Çakmak
Enes Çakmak

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
zaman kaybı arkadaşlar, bir iki sahne dışında komik bir şey yoktu, izlenmeye değmez.................
film.fedaisi
film.fedaisi

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Maalesef filmin kalitesi serinin önceki filmlerinin yanından dahi geçemez. Filmdeki komedi unsurları ancak 10 yaş altını güldürecek seviyede. Akıcılık yok hatta doğru düzgün bir olay örgüsü yok. Bir de filmde sıfır heyecan… En ufak gülmeden ve mimiklerimiz oynamadan bir baktık final sahnesi gelmiş ve utanmadan devamının bir sonraki filmde olacağını söylüyor Şafak bey. Bir sonraki filme gidecek insan çıkar mı bilemiyorum ama benim için Kolpaçino devri sona erdi. Seriye hiç yakışmadı bu film. İzlediğim salonda da doğru düzgün gülen olmazken insanların çoğunda boşa geldik hissiyatı oluştu. Bir yıldızı da gelişigüzel vermedim, gerçekten 1 yıldız. Hatta imkanım olsa sıfır yıldız veririm.
Alpai
Alpai

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ömrümde gördüğüm en başarısız filmlerden biri oldu maalesef çok büyük umutlarla gittim tamam birincisi kadar iyi olmayacağını hepimiz biliyoruz ama o kadar kötü olmuş ki artık Kült film grubuna bile girmiyor gerçekten berbat bir şey. Aşırı zorlama beylik tekrarlayan banal Espiriler sürekli ilk filminden gelen tekrarlar ve argo sınırını aşan artık iç bayıcı cinsel espriler ve küfür tekrarları. Artık ne şafağın kendisinde ne de ekibin kendisine komedi yaratacak ya da oynayacak yetenek ya da takat kalmamış keşke bu filmi en kötüsü üçte bitirselermiş ama dört gerçekten ama gerçekten çok kötü olmuş çok yazık. Bir emek verilmiş ama maalesef o emek çöpe giden olmuş. 2000 tamamı artık komedi çekemeyecek kadar yaşlı ve yorgun maalesef rahmetli Kemal Sunal‘dan nasıl 60 yaşından sonra inek şaban beklentisi yoksa şafakda artık kolpaçino defterini kapatıp yeni senaryolar peşinde koşmalı.
HÜSEYİN ALTUNÇAY
HÜSEYİN ALTUNÇAY

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film çok kötü idi sırf param boşuna gitmesin diye sonuna kadar izledim saçma sapan bir film olmuş lütfen daha fazla özenin film çekerken
Kaannnnn
Kaannnnn

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bir kolpaçino hayranı olarak ne kadar kötü olabilir ki en azından birkaç sahneye gülsem yeter diye gittim. Mimik dinlendirip çıktım. Hele filmin başında bir dayak sahnesi var, sokaktaki adam daha gerçekçi vurur. Bu kadar büyük bir hatayı göremeyecek kadar rehavete kapılamazsınız ya
Efe Şanlı
Efe Şanlı

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
sanirim daha kotu bir film izlemedim.max. tebessum ettim,salonda 1 kahkaha cikmadi.bu filme vereceğiniz parayla doner falan yiyebilirsiniz cok daha mantıklı,keske parami geri alabilsem.rezalet
Berat Bulut
Berat Bulut

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bombos filim 3 u tekrar koysunlar daha iyi anlayamadim Valla Hala filim baslicak saniyorum.........
Serdar Tokyürek
Serdar Tokyürek

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmi rezil etmişler sakın gitmeyin,konular birbiriyle çok alakasız sadece küfür etmekle komedı filmi olmaz şafak sezer kendı ayagına sıktı
Serhat Cevik
Serhat Cevik

17 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kesinlikle ve kesinlikle hayal kırıklığı. Ben şafak sezer in her filmini zevkle ve merakla izledim.kolpacino 4 ude resmen iple çektim. Ama maalesef hiç ama hiç beğenmedim. En cok sondaki kamera arkasına güldüm. Bence bı önceki bölümden yürüyüp başkan ile beraber bı çatışma olabilirdi. Son olarak filmdeki bütün yardımcı oyuncuları toplasan bitane ganyotcu etmez. O olsaydı en azından film daha güzel olabilirdi. Bunları üzülerek yazıyorum.
Yusuf A
Yusuf A

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Çok kötüydü sakın gitmeyin hayatımda izlediğim en kötü senaryo film zaten
Ayla K.
Ayla K.

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Berbattı verdiğimiz paraya yazık olay örgüsü yok saçma sapan gülmeye gittik bir tane basit espiri bile yoktu gülmek için zorladik resmen kendimizi oyunculuklar vasat kalmış inanilmaz kötüydü
Sevil Ç.
Sevil Ç.

17 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Serinin önceki filmlerini çok seviyodum bu yüzden heyecanla gittim ama çok kötüydü.zaten başlar başlamaz koyduğu uzun ve düz diyologlar çok sıktı.
Sadece 1 2 espri vardı devamı düz küfürle güldürmeye çalışmışlar ama salonda kimseden reaksiyon alamadı.Boşuna paranızu vermeyin gidilmez
Süleyman G.
Süleyman G.

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Konu yok küfüre komedi diye çekmişle berbat bir filmdi kısaca hayatından çalınan 1.30 saat gitmeyin sakın
Aygül Eylül
Aygül Eylül

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bugün izledik fragmana aldanıp gitmeyin boşa giden zamana mı Üzülelim verdiğimiz paraya mı!? Zaman kaybı filmde bağlantı kurulmuyor anlam veremedim sadece küfür duymak isteyenler varsa gidebilir. Kamera arkasında ki çekimler daha komikti. Pişman olduk gittiğimize... 
Kadir Obut
Kadir Obut

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Yani film çekilmese idi daha iyiydi. Boş yere gitmeyin arkadaşlar. Beklentiniz olmasın. Bu kadar kötü bir film istesen çekemezsin. Oyunculuklar da berbat ötesi. Hepsi yaşlandı artık . Sadece bir yerde güldüm . Allah'tan film çok uzun değildi acayip sıkıldım. Filmin sonunda begenilirse devamı gelecek deniyor da . Buna film mı diyorsunuz? Gerçekten de seyircilere film yapmışlar. Hepimizi trollediler.