Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Mehmet ömür Ayan
Mehmet ömür Ayan

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Şafak sezer bizi bitirdin be olum ! Bu kadar kötü vasat bir film olamaz ben şahsen hakkımı helal etmiyorum 3 kişi gittik kaç kişiyi yönlendirdim inan değmedi..!Film için kötü dediler yine gittik hep bu sayfada yorum aradım acaba iyi bir yorum bulayımda gideyim.. 1 kişi dahi iyi yorum yapmaz mı be! Neyse eski senelerin hatrına gittik Alakasız küfürler, lüzümsüz replikler.İlk başlangıçta uzun bomboş sıkıcı diyaloglar, konudan konuya atlamalar..! Abi nedir bu yaa ..!! ŞAFAK SEZER sen film yapma yüzüne botox felanda abartmısın kırmızı kafa felan sevimsiz bür model olmuş ./ Benim kanaatimce bu saçma filme gidecek biri sokak hayvanlarına bagış yapsa hem gönlü ferahlar hemde sevap kazanır ..
Alpay333222
Alpay333222

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kesinlikle Zaman kaybı. Önceki 3 seri ile alakası Yok. Ciddi diyorum insan bu filmde oynamaya utanır. Ayıp yav.
Abdullah Aan17
Abdullah Aan17

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Tamamen israf. Paranıza yazık olacak. Maalesef hayatımda izlediğim en kötü şafak sezer filmi. Tavsiye etmiyorum. Daha yeni yarıda bırakıp çıktım
Dehliz 58
Dehliz 58

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film tam bir rezalet inanın sıkıldım moladan sonra girmicektim sırf birşey olur belki die kolpaçino güvendigim için girdim hiçbirşey yok boş beleş film böyle bir başyapıta yakışmadı youtubedeki kolpaçino komik sahneler daha komik hiç olmamış
Mesutyilmazgg
Mesutyilmazgg

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film önceki serileri iyi diye, yorumlara bakmadan gittim. Gerçekten kötü, hadi film çevirelim para kazanalım diye yapılmış. Salonlar tıklım tıklım doluydu. Binlerce kişi hayal kırıklığı. Boşa giden para ve zamanımız oldu. Kesinlikle tavsiye etmem
alperen aldırmaz
alperen aldırmaz

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Komedi filmine gidip ilk defa bu kadar gülmedim, Serdar Ortaç ve Cengiz Kurtoğlunun sahnesi 1 dakika falan
AyküT
AyküT

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatimdan 2 saati çaldılar. Kesinlikle 1 yıldızı bile hak etmiyorlar. Bu kadroya bu performans gerçekten olmamış. Gidilmeye değmez.
Ado Like
Ado Like

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Valla Şafak sezer yorumlarımızı okusun, 9 yıl bekledik abi kadro çok ümitlendirdi, kalktık filme destek olsun diye sinemaya gittik tam hayalkırıklığı, yeminle kamera arkasınu çekip koysanız daha çok gülerdik. Bir kolpaçino has hayranı olarak hayal kırıklığına uğradık
glinplt
glinplt

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Baştan sona berbat bir film. Ünlü isimleri bolca gösterip pr kasmışlar. Espri yok, konu yok, sosyal medyada yapılan tüm kötü yorumları siliyorlar üstelik. İnsanları kandırmayın. Paranıza da zamanınıza da yazık.
Brkberk
Brkberk

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Merhabalar bu yorumu gitmeyi düşünen acaba diye kafasında bir soru işareti olan arkadaşlar için yapıyorum. Kesinlikle ama kesinlikle gitmeyin. Hem vaktinize hem paranıza yazık. Ben hiç gitmem istememe rağmen yeğenlerimin israriyla genç bir ekiple gittik. Tam bir hayalkirikligi. Gerçekten komedi bu mu bu ülkede her cümlenin sonuna bir küfür ekleyince bu millet gülecek mi sanılıyor. Bu kadar mı insanların zekasıyla dalga geçilebilir. Bir konu yok. Komedi yok. Koca salonda iki saat boyunca bir kez mı bir kahkaha sesi duyulmaz. Ben uyumamak için kendimi zor tuttum. Ailecek gidip izlenilen bir filmde sahneler küfür ve cinsellik üzerine bu kadar kurulabilir mı? Neden daha ince esprilerin olduğu bir film degil mesela ailece gelinen bir ortamda hep birlikte gulebilecegimiz film yapmak bu kadar zor olmasa gerek. Ben küfüre karşı da değilim arada neden olmasın ama sadece küfürlerle insanları guldurebilecegini sanmak da bu halki fazla küçümsemek. Çok üzgünüm ama hiç ama hiç olmamış. Lütfen filme gitmeyi düşünenler bir kez daha düşünsün.
spongefun
spongefun

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Küfürler dışında çöp. Figüran kadınlar eskort misaliydi, kadro sağlam bomboş senaryo. Hiç beğenmedim, boşuna para israfı.
baha mert
baha mert

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iğrenç filmdi gitmeyin gidenleri göndermeyin Kolpaçino serisi ile alakasız sıfır komedi olan saçma bir film
Ezgi AKSİN
Ezgi AKSİN

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Tamamile vaat ötesi zaman kaybı tüm salon olarak ikinci yarının bitmeden herkes çıktı paranıza yazık gitmeyin
Taner Erdaş
Taner Erdaş

Tek kelimeyle rezalet utanın
Ayıp bunu film diye bize izletiyosunuz vaktimize yazık ünlü misafir sanatçılara ayıp utanın
Atilla Comlekcioglu
Atilla Comlekcioglu

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Arkadaşlar gitmeyin samimiyet ile söylüyorum berbat. Zamana yazık paraya yazık . Filmin sonunda ben şok oldum. Böyle film mi olur. İnsanların zamanını ve parasını alıyor lar böyle saçma film ler ile