Emrah Tercuman
1 değerlendirme
14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü! Bunu izlemek yerine eskilerini izleseydim daha fazla eğlenirdim dedirtti bende. Devre arasına girdiğinde eskilerin üstünden özet geçti diğer yarıda umarım biletin hakkını verir dedim amaaaaa maalesef
Uzun suredir sinama ya gitmiyirdum biraz gulmek ve kafa dagitmak icin cok sevdigim seri olan kolpacinoya gittim film okadar berbatti ki 2 saatim çope gitti resmen tamamiyle gecmis replikleri kullanmislar ve film cekilmek icin cekilmis
Sayın Şafak Sezer,severek izlediğim sanatçılardan birisiniz de bu film olmamis,aile ile izlenecek bir film değil,argo ve küfür den başka birşey yok,yemin ederim tebessüm ettiğim bir sahnesi dahi yok,bu film TV oynatilmaz çünkü küfürler kirpildiginda sessiz bir film ortaya çıkacak,5 kişi gittik bu Dünya hayatında 2 saatimiz boş yere geçti,
Film Kolpaçino serisinin en kötüsü.. Bir de sonuna devam filmi önerisi konmuş. Sinemada izlediğimde üzüldüm.. diğer filmi de izlemeyecem.. Tamam ibo mali filan var ama o adamların kamera arkaları filmden daha komik. Bir de iboya kurşun ile ilgili espiri yazılabilirdi.. Ağır olurdu ama " hep bu anamın muskası diyip öpseydi çıkarınca ölseydi " ulan ben keleşten geçmişim vari madem o sahne var bomba espiriler yazılabilirdi. Beğenmedim giriş sahneleri çok iyi devamı kötüydü..