Maalesef üzülerek belirtmek isterim beğenmedim Konuk oyuncular için gittim aslında ama ilk arada çıktım İkinci seans nasıl oldu fikrim yok ama gram tebessüm bile etmedim Zamana yazik
Filmi İlk Gün İzledim .. Kolpaçino 1 Ve 2'nin Yerini Asla Tutmaz .. Bu Film Kolpaçino 5'e Zemin Hazırlamış .. Kolpaçino 5 Gelecek Kesin Ve İnşAllah Bu Defa Çok Daha İyi Olur Ve Ganyotçu Bu Defa Umarım Oynar .. Fragmandan Dolayı Zaten Fazla Beğenebileceğimi Düşünmemiştim Öyle De Oldu.. Kolpaçino'nun Askeri Olan Ganyotçu'yu Oynatmamak Çok Çok Büyük Bir Kayıp .. Film Sanki Aceleden Yapılmış Gibi .. Kötü Müydü Hayır Ama Çokta İyi Değildi Diğer Seriler Göre .. Ama Yinede İzlenir ..
Ağır hayal kırıklığı... Kolpaçino 1-2 çok iyiydi, 3 eh işte idare ederdi ama bu ise vasattı. Neredeyse mimik oynamadı zaten ganyotçu da yoktu çok bir şey beklemekte hataydı. Filmin sonunda 5. Film spoilerı verilmişti bence asla olmamalı gerçekten dibe vuruyor.
Tam anlamıyla bütün hevesinizin kursağınızda kalacağı, yıllardır beklemenin verdiği heyecanla gidip bomboş bir şekilde geri döneceğiz bir film olmuş. Tamamen ustaya saygı son filmi diye alelacele çekilmiş. Hiç bir komik sahnesi olmayan, ünlü olmayan oyuncular çekse gişede yerle yeksan olacak bir film. Buna rağmen gişede bu kadar hasılat yapması tamamen filmin fanlarının yıllardır çıkmasını bekliyor oluşu. Vakit kaybı, üzücü...
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Whatsap gurup numarasını muhakkak +9 ekleyerek kaydedin. Aksi takdirde bize ulaşamazsınız. +905459354344
Zaman kaybi. Sifir puan. IzLemeyen bisey kaybetmez. Hatta hayatının iki saati bosa gitmemiş olur. Biz hiç beğenmedik. Komedi filmi ama gülecek sahne yok düşünün..
Kolpaçino serisine hakim olduğum için filmde ki esprileri anlamakta zorluk çekmedim. Film, serinin önceki bölümleriyle harmanlanmış. Çok tutan bazı replikleri tekrar etmekle beraber zamanla dilimize yapışacak yeni replikler de duymak güzeldi. Filmin çatısı özünde olduğu gibi kumar üzerinden para kazanmak üzerine kurulu, bu esnada karakterlerin başına gelen olaylar 3. filmde ki katı mafya şiddetinden sıyrılıp cezalandırılma sahneleri komik bir şekilde ele alınırak 1. filmdeki tadına yaklaşmış:))
Benim param çok , hayatımdan 2 saat boş zaman kaybı olsun diyorsanız gidin. Yazıklar olsun bunu film diye çekip utanmadan bu millete film diye sunanlara berbat ötesi bir film. komedi filminde bir defa bile gülemeden çıktık