Erkan Ergin
1 değerlendirme
14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle rezalet.. sadece küfür var.. serisinin en rezili asla tavsiye etmem.. başarısız da olsa emek var ama bizde paramızı da emekle kazanıyoruz.. yazık..
Parama ve zamaniniza yazık o kadrodan böyle kötü bir film yazık hayatımda izledigim en kötü komediden daha kötü yazık 1 puan zorunlu diye verdik yoksa 0 puan
Sokakta gezen kedimin poposuna kamera yerşetirsem izlediğimde daha komik görüntüler izlerdim kesin!!insanları kandırmıslar resmen kadro var ama içi bos.o ünlüler seneryoyu hiç mi okumamıs?para zaman kaybı bi yana gülmeyi beklerken sinirlenip öyle cıktık birde!5 ci sine kırmızı halı serseler gitmem daha!
Öncelikle İnsanlığımızda Yeni Laf Bilenmiş Yeni Film Ne Kadar Güzel Olursa Olsun İllaki Bir Sebep Adı Üstünde (Yeni Film) Üstelik Ben Bu Tarz eleştiriyi hiç kabul etmiyorum adamlar Hollywood filmi çıkarsalar bile yeni film eskisi kadar değil tabiri çıkmış yavaş yavaş film sektörünü bitiriyolar haberleri yok insanların
Film muhteşemdi, beklentimizi karşıladı. Ekip şampiyonlar ligi. Hiç düşmüyor film hep yüksekte. izlemenizi tavsiye ediyorum harikaydı, salonda herkes kahkalarla izledik salon full doluydu.
Arkadaş tamam para kazısında bukadar dandik bi film ile de para kazanılmaz ama...utanmadan sonun da bide devamı gelecek diye bitirmişler...Aman çok meraklandım...filmde ikikez uyuya kaldım:)) ..sırf meraktan bile gidilmez paranıza yazık günah ...
Dolu salonda izledim filmi, Bütün salon film boyu kahkahalara boğulduk. Kolpaçino 2'den sonra bu film gelir kesinlikle 3 rezaleti gibi değil. Mutlaka izlenmeli sinema atmosferinde.