Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Esra Cevahir
Esra Cevahir

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle berbat yorumları daha önceden gormus olsaydım keske herkesin dusuncesi aynı tamamen argo baska hicbirsey yok izledigim en kotu filmdi
Faruk Takmak
Faruk Takmak

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Allah'ım bir an önce kurtulup çıkmak istedim resmen insanların cebindeki parası ve de vaktini gasp etmek için yazılmış sözüm ona film gereksiz küfürler zorlama oyunculuk Aydemir Akbaş yaşlanmış adam artık zorla konusuyo diğerleri desen öylesine zorlama bir oyunculuk anlayacağınız kesinlikle GİTMEYİN..
Ömer Bahadır CANKURT
Ömer Bahadır CANKURT

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ne olduğu belli olmayan bir film. Şafak çım Kral Şakir izlemeni tavsiye ederim. Kral şakir bu seriye 10 değil 100 basar.
ali Gecer
ali Gecer

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Şimdi ben boşyere vermiş olduğum parayı nasıl alablirim.yazıklar olsun millete kolpa çekmişsiniz bizi kandırmışsınız .gitmeyin arkadaşlar
Nejat
Nejat

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Dün almanya krefeld şehirinde ki sinemadan izledm bu berbat filimi .adamlar resmen halkı kandırmak için yapmış basit konusuz başı sonu olmayan berbat bir filim.hayatımın kıymetli zamanının en boşa harcadığım 198 dakikası.bu son dönem sinema filimleri vurgun yapmak için yapılıyor insanları sinemadan soğuttular bu kadar düşük kaliteli filimlerle.
Bay -E-
Bay -E-

25 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Kadroyu gördüğümde rezil bir film çıkacagını tahmin etmiştim aslında, ilk serilere göre tekrarlayan espiriler de cabası,daha genç oyuncuların gerçek hayattaki ünlü ses sanatçılarına duyulan hürmet filmde hissediliyor ve bu durum oyuncuların performansını çok fazla etkilemiş diye düşünüyorum, film hakkında yazılacak çok fazla birşey yok, gerçekten boş ve zaman kaybı.
Emre B.
Emre B.

4 Şubat 2024 tarihinde eklendi
film berbat ötesi verdiğim paraya harcadığım zamana yazık. Bu kadro ile nasıl bu kadar kötü film yapıldı hala aklım almıyor yazık gerçekten. Gitmeyin gidene de engel olun
selami gultekin
selami gultekin

4 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemek zorunda değilseniz izlemeyin o kadar berbat sıkıcı ve amatörce çekilmiş bir filmdi ki gerçekten birlikte gittiğimiz arkadaşlara ayıp olmasın diye sonuna kadar oturmak zorunda kaldım.
nuran
nuran

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en saçma bir film idi çok argo ve sıkıcı bir film kimseye tavsiye etmiyorum filmin yarısında kalktik.
bahadır arslan
bahadır arslan

7 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
130 dk filimin 4 dk servislere binmek 6 dk işemek 7 dk sahilde arkadaş toplantısı 14 dk mafya babası boş soruları kolpaçino 1-2 tüm repliklerinin abartılmış boş beleş filimi sinemadan 25 dk çıktım bugün devamını izledim ilk 25 dk iğrençliği filim sonuna kadar devam etmiş
MURAT Y.
MURAT Y.

19 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Kutsal damacana gibi bu film de vasat hiç merak edip izlemeyin 10/2.5 şafak sezere yakismicak bir film
Hulusi T.
Hulusi T.

29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı. Verilen paraya yazık. Çok başarısız ve aksiyonu komedisi olmayan bir film. Çok pişmanlık duydum. Kimseya tavsiye etmiyorum. Küfürler hiç yakışmamış. İnsanların zamanını boşuna harcayan bir filim.
OZAN Ş.
OZAN Ş.

9 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Youtube üzerinden Güldür Güldür Show izledim. Film sonrası pişmanlığımı bastırması için..
En berbat filmimdi.
Hasan T.
Hasan T.

8 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
"ilkler her zaman daha iyidir"derler ya hani,ilk iki film seyirci tarafından beğenilince devamı da geldi haliyle ama her yeni çekilen devam filmi maalesef bir öncekinden daha kötüye gidiyor,benim görüşüm ilk iki filmin yüzü suyu hürmetine artık bu serinin devamı yapılmaktan vazgeçilsin.
Deniz
Deniz

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
spoiler: Filmi yarım saat önce bitirdim, film aslında gayet güzel, lakin 10 üzerinden maksimum 7.5 alır. Çünkü tam bir hikayesi yok filmin, şafak abinin ellerine koluna sağlık fakat film sanki yarıda kalmış gibiydi ve ganyotçunun yokluğunu hiç de hissetmedim. Puan kırdığım yerlerden biride filmde çok fazla küfür var. Şahsen ben gülüyorum ama bazıları nefret ediyor. Onun dışında gayet güzel ama asla 1 ve 2 deki tadı alamazsanız.