Böyle rezalet bir film daha önce izlememiştim..küfürler havada uçuşuyor...gülmek için gittiğim sinemadan somurtarak çıktığım bir filmdi..küfürlerden başka birsey goremedim..verilen paraya yazık
Serinin İyi denilecek 2 filmi ve ortalama denilecek 3. filmi varken, bunu 4 diye çıkarmak nereden baksan insanların aklıyla ve cepleriyle dalga geçmektir. Çok kötü, bakın kötü demiyorum çok kötü olmuş. Hiç bişey anlatmıyor, hiç bir olayın önü arkası çok, eski filmlere yersiz göndermeler falan çok kötü. Hele patlama sahseni sonrası bu kadar saçma olamaz. Öyle bi ima da bulundu da lütfen 5. film gelmesin. Ç
Tamamı ile Vakit kaybı. Kolpaçino serisinin tamamı izlemiş biri olarak söylüyorum, sanırım serinin en boş en anlamsız en senaryosu olmayan filmiydi.
Bir şeyler anlatmak isteyip hiç bir şey anlatamadan film bitiyor. Filmde sanatçılar sanki senaryoya son anda eklenmiş gibi hiç bir altyapısı yok doğru dürüst rolleri yok. Aydemir Akbaş biraz taşıyor filmi ama oda bir yere kadar. Sanırım ismi kolpaçino o yüzden biz ne çıkarırsak izlenir mantığı ile yapılmış bir film bence...
Böyle kötü bir film görmedim ,sakın gitmeyin paranıza yazık ,bol küfürle espiri yapmaya çalışmışlar ama olmamış ....filmmm facia paranızı çöpe atmayinn
Berbat bir filmdi. Konusu yok esprisi yok. Küfür etmeyi komiklik sanan kişilerin çektiği film. Çok kötüydü. Zaman kaybı sakın gitmeyin. Yazık oldu zamanıma...
İlk gün giden arkadaşlarım cok eleştirdi fakat şafak sezer ve ekibi yıllar sonra tekrar kadro bir arada dedim gittim gülmek için hazırdım ama film komediden cok mafya hesaplaşma macera tarzına dönmüş ilk serilere gore biraz performans düşük ama bana göre konu daha güzel anlatılmış filmin icindeki agir abi ve sosyal medyada viral olacak sözler icin bile izlemeye değer mesela ne diyordu yılana derdini anlattim benden daha cok sürünmüşsün dedi gibi laflar harikaydı herneyse sure uzun tutulsada senaryosu bitmemiş gibi veya devam filmi cekicez mesajiyla bitirdiler tavsiye ederim tabi eski 2 filmin yerini doldurmaz ama konu bakimindan daha saglam
Bir kez bile hahaha demedik. Rezalet rezalet rezalet. 1. Ve 2. Bölümün hatırına izledik. Senaryo kötü, oyun kötü. Şafak Sezer bu hiç olmadı. Filmin ikinci yarısına zor girdik. Televizyonda bile izlenmez. Birde sinemada onca para verip izlemek tam bir saçmalık.
Adı kolpaçino 4/4 lük, bırak 4/4 lük ben 1/1 lik bi etki bile göremedim.Hayatımda izlediğim en en en kötü filmdi.ilk defa bir filmde can sıkıntısından uyuyakalmışım.Komedi adına hiç bişey olmadığı gibi senaryo ve kurgu da berbattı.Yazılmak için yazılmış bir film olmuş açıkçası,yapılan esprilerin hiç komik olmaması da cabası.Sadece kolpaçino özelinde değil bu durum bu dönem yapılan 3 filmde de aynı sıkıntılar var komedi filmi adı altındaki bu filmler komik değiller,senaryolar da kötü ben ard arda izlediğim bu üç kötü filmden sonra sinemadan bi tık soğudum açıkçası.Yine çöp olan para ve giden zaman oldu. Şafak Sezer’den böylesine kötü bir film beklemezdim..