Anıl Demirbaş
10 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Film çıkmadan önceki reklamaları esas alarak filme gittim. Kolpaçino serisinin ilk filmine duyduğum sevgi ile gittim. Hayatımda izlediğim en kötü 10 film arasına girdi.
Önceki filmlerinden ve oyuncu kadrosundan dolayı araştırmadan izlemiş bulundum. Hiç bir yeni içerik bulmadan, film çekmiş olmak için çekilmiş. Vizyona girmeden hiç mi izlenmedi, eleştiri almadı, böyle film olmaz denmedi anlamadım. Paranıza yazık, sadece önceki filmlerdeki sahneleri tekrarlamaya çalışıp küfürle güldürme çabasında bir film olmuş. İnanılmaz kalitesiz ve amatör bir film. Asla tavsiye etmiyorum.
Bir kez bile hahaha demedik. Rezalet rezalet rezalet. 1. Ve 2. Bölümün hatırına izledik. Senaryo kötü, oyun kötü. Şafak Sezer bu hiç olmadı. Filmin ikinci yarısına zor girdik. Televizyonda bile izlenmez. Birde sinemada onca para verip izlemek tam bir saçmalık.
Kamera arkasi yarim yildiz geri kalani begenmedim Ganyotcunun olmayisi Cok aratti filmde boyle kendi kendine sinirlenmeller vs Pek ic acmadi desem Yalan olur