Kolpaçino 4 4'lük
1,2

nuran
nuran

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en saçma bir film idi çok argo ve sıkıcı bir film kimseye tavsiye etmiyorum filmin yarısında kalktik.
Vegaadembulut
Vegaadembulut

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Berbat berbaatt kesinlikle zaman ve para israfı o kadroya bu performans hiç yakışmamış küfürden başka birşey yok
Meltem bayram
Meltem bayram

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatımın en kötü filmiydi. 3 yıl aradan sonra ilk kez sinemaya gidelim gülelim dedik bi 3 yıl daha gitmemeye karar verdik o derece berbattı.
Demet Koçak
Demet Koçak

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü boş bir fim olmuş 
Yiğit
Yiğit

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatım da izlediğim en kötü filmdi. Hiç bir şekilde bir kurgu yok, küfür etmeyi komiklik sanan insanların yaptığı yapımdan bu kadar olur zaten. Oyunculuklar 0.
Mustafakarabey Tc
Mustafakarabey Tc

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Polat yapım milleti kandırmak ve parasini gasp etmek icin bu filmi yapmis.sizi uckagatcilar.haram zikkim olsun
Onur Yavaş
Onur Yavaş

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Yorumları okudum yinede ne kadar kötü olabilir ki diye gittim gitmez olaydım dünyanın en vasat filmi olmuş paranıza yazık etmeyin
Oznuryazmacii
Oznuryazmacii

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Rezalet. Konu yok komedi değil ne olduğu belirsiz berbat bir filmdi. Koca salonda bir kişi bile gülmedi, ne izlediğimizi anlamadık yazık verdiğimiz paraya!
Serpil Yıldırım
Serpil Yıldırım

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Kolpaçino serisinin en berbat filmi cinsellik inanılmaz işlenmiş filmde ve çok küfürlü kesinlikle gitmeyin iğrenç
Nida Yıldırım
Nida Yıldırım

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü film.film bike denmez aslında. Verilen zamana yazık . Rezalet bomboş insanlar oyuncular
Elvina
Elvina

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kolpaçino serisinden A-Z şimdiye kadar hepsini izledim. Bu son film ! Neden ya neden bu kadar kötü?
Normalde biz Türk halkı küfürlere gülerken neden bu filmde hiç bir detaya gülemedik !
Komedi desen asla değil macera desen yanında geçmez. Içerik nedir ? Konu nedir ? Sıfır !
Bir kaç meşhur ismi toplamışlar , zaten onlarında ahi gitmiş Vahi kalmış 10 dakikalık bir görüntüleri vardı ama o 10 dakikalık tatlisesler vesaire bile filmi kurtarmaya yetmemiş.
Akıcı değildi konusuda zaten yoktu emek illaki vardır ama eminim bu film sadece " hadi bir film yapalım da bu seneki paramızı çıkartalım " hesabı olmuş .
Seyirci aptal değil bu yüzden Kolpaçino devamı gelsede bu sefer 4/1 izleyici bile bulamayacaklar.
Üzücü
gulay kasirga
gulay kasirga

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kolpaçino 4 hiç begenmedim. Komedi. Deyil diram değil mizah yok anlamsız paranda boşa gidiyor zamaninda hiç tavsiye etmem pişman oldum
Efe A
Efe A

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hatadımda İzlediğim En Kötü Ve Argolu Filimdi Paranıza Yazık Şafak Sezer Yakışmamış Bir Film Argoyu Komiklik Sanan Bomboş Bir Film Yapmışlar Zaman Kaybı.
ismail aksoy
ismail aksoy

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ya arkadaş bir film bu kadar rezalet olur şafak sezere yakistiramadim ne anladın deseniz hiç bişey anlamadım
Metehan Metehan
Metehan Metehan

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Berbat bir filmdi. Konusu yok esprisi yok. Küfür etmeyi komiklik sanan kişilerin çektiği film. Çok kötüydü. Zaman kaybı sakın gitmeyin. Yazık oldu zamanıma...