Tugay Yunus
1 değerlendirme
27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kör olsaydım da bu filmi izlemeseydim en düşük 1 yıldız olduğu için verdim onu bile hak etmiyor. Yorum için 50 karakter yazı istediler ne yazık ki bu film için bu kadar yazı yazdım utanıyorum
Böyle kötü bir film görmedim ,sakın gitmeyin paranıza yazık ,bol küfürle espiri yapmaya çalışmışlar ama olmamış ....filmmm facia paranızı çöpe atmayinn
Bu filmi yayinlamaya utanmadiniz mi gercekten. Eksi bir verebiliyor olsam eksi verecegim. Kolpaçino kitlesini asiri üzen bir filmm yakistiramadim Şafak Sezer.
Hiç beğenmedim , bütün serileri hayranlıkla defalarca izledim ama bu olmamış. Kutsal damacanın da son bölümü olmamıştı. Şafak sezerin eski performansı yok artık sinemada maalesef çok gereksiz sahne vardı.. cinsel istismar sahneleri cok gericiydi. Cok fazla gülmedik ne yazıkki
Senaryo namina hicbir sey yok. Eski filmden alintilar ve bos muhabbetle gecen bir zaman kaybi. Bu kadar degerli sanatcilar resmen harcanmis filmde. Baslar baslamaz coken senaryo ayaga kalkmiyor, kalkamiyor. Yapilmak icin yapilmis bir film. Yazik. Eski filmlerin hatrina gise yapti. Kolpacino bu filmle sinema arsiv raflarina kalkmistir. Film bitiminde kamera arkasi goruntulerinde guldu tum salon. Oyuncularin film cekerkenki halleri filmden daha komikti. Belkide en dogru yorumu sonda yaptim.
TAM BİR FİYASKO; REZALET hakkımı helal etmiyorum.KONU YOK; SENARYO YOK; BOL KÜFÜR VAR ama unutmuşum; hiç gülmedim; Küfüre bile gülmedim o derece boştu konuşmalar; sıkıntıdan patladım hatta yarısında kalkıp gitmek istedim ne yazık ki tek değildim; lütfen artık serisi olan filmlerin diğer serileri göz önünde bulundurularak halk keriz gibi nasılsa serinin devamına gelir deyip ne yaparsak yapalım tutar mantiğıyla film yapmayın; halkı da salak yerine koymayın.Halk neyin iyi ve emekle yapılmış ve neyin basit ve ticari amaçla yapıldığını çok iyi biliyor.YAZIK!!!!!! Birdaha ki serisine üzerine para verseler gitmem.
Rezil bir film, küfürle mizah yapılmaya çalışılmış. Bu ülkenin değerleri bu değil. Küfür olmadan da mizah yapılabilir. Koca koca sanatçılar kumar masasında sevuye yerle bir. Harcadığım zamana yazık.