İğrenç Bi film olmuş paramiza yazık oldu gülmek yerine uyuduk resmen eşimle tedavulden kalkmış bütün artistler var sakın gitmeyin keşke yorumları önceden okusaymisim
Film çıkmadan önceki reklamaları esas alarak filme gittim. Kolpaçino serisinin ilk filmine duyduğum sevgi ile gittim. Hayatımda izlediğim en kötü 10 film arasına girdi.
Önceki filmlerinden ve oyuncu kadrosundan dolayı araştırmadan izlemiş bulundum. Hiç bir yeni içerik bulmadan, film çekmiş olmak için çekilmiş. Vizyona girmeden hiç mi izlenmedi, eleştiri almadı, böyle film olmaz denmedi anlamadım. Paranıza yazık, sadece önceki filmlerdeki sahneleri tekrarlamaya çalışıp küfürle güldürme çabasında bir film olmuş. İnanılmaz kalitesiz ve amatör bir film. Asla tavsiye etmiyorum.
Bir kez bile hahaha demedik. Rezalet rezalet rezalet. 1. Ve 2. Bölümün hatırına izledik. Senaryo kötü, oyun kötü. Şafak Sezer bu hiç olmadı. Filmin ikinci yarısına zor girdik. Televizyonda bile izlenmez. Birde sinemada onca para verip izlemek tam bir saçmalık.
Kamera arkasi yarim yildiz geri kalani begenmedim Ganyotcunun olmayisi Cok aratti filmde boyle kendi kendine sinirlenmeller vs Pek ic acmadi desem Yalan olur
Bu filmi izlemek zorunda değilseniz izlemeyin o kadar berbat sıkıcı ve amatörce çekilmiş bir filmdi ki gerçekten birlikte gittiğimiz arkadaşlara ayıp olmasın diye sonuna kadar oturmak zorunda kaldım.
Izledigim en kotu filmdi. Cengiz kurtogluna yakistiramadim boyle kotu bir filmde oynadigi icin cok kotuydu cok kotuydu safak ser yapmasin film akil sagligimiz icin
Hayatımda izlediğim en berbat ötesi film buydu. Daha kötü başka bir film olamazdı sanırım. Boşuna zaman kaybı para kaybı hatta. İğrenç ötesi bir filmdi. Kesinlikle kimsenin izlemesini tavsiye etmiyorum. Tamamen para tuzağı saçma sapan yapılmış bir film.