Serinin tamamını izleyip repliklerini dahi ezbere bildiğim ve bu seriyi izleyene kadar Türk Sinemasının en komik filmlerinden saydığım bu film son serisinde tamamen hayal kırıklığı oldu. Sadece bi arkadaş grubu bir araya gelip küfür ve argo kullanarak hadi bi film çekelim demişler gibi . Zorlama bi film olmuş gittiğime pişmanım .
Kesinlikle çok kötüydü bir de +13 diyor benim midem bile kaldırmadı ayrıca çok fazla küfür argo cümleler kullanılmış , hayatımda duymadığım küfürleri duydum kesinlikle kaldırılmalı . 1 milyon izlenme var denilince güzel bir film sandık böyle bir kötü içerik ve anlamsız bir film görmedim keşke gitmeseydim dediğim bir film oldu . Hele çocuklarla hiç gidilmez lütfen çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın .. hatta kendinize de yapmayın gitmeyin bu filme ... filmin adı geçtikçe midem bulanıyor kimseye tavsiye etmeyece冷冷
Berbat bir film..sırf küfür dinlemeye 620 tl para ödedim aklıma tüküreyim çocuklarla gittim normalde 13+ ama oğlum 7 kızım 12 yaşında ve yerin dibine girdim..konusu yok..film başladı küfür bitti küfür..sakın para verip gitmeyin..
Böyle rezalet bir film daha önce izlememiştim..küfürler havada uçuşuyor...gülmek için gittiğim sinemadan somurtarak çıktığım bir filmdi..küfürlerden başka birsey goremedim..verilen paraya yazık
Arkadaşlar Filim çok kötü Ne Komik, nede enteresan. Sadece küfür ve bel altı. Ayrıca kurgusunda tuhaf boşluklar var, mesela bazılarının rollerinden kaybolması ve en tuhafı, hikaye yarıda biter gibi film bitiyor
Dün almanya krefeld şehirinde ki sinemadan izledm bu berbat filimi .adamlar resmen halkı kandırmak için yapmış basit konusuz başı sonu olmayan berbat bir filim.hayatımın kıymetli zamanının en boşa harcadığım 198 dakikası.bu son dönem sinema filimleri vurgun yapmak için yapılıyor insanları sinemadan soğuttular bu kadar düşük kaliteli filimlerle.
Kör olsaydım da bu filmi izlemeseydim en düşük 1 yıldız olduğu için verdim onu bile hak etmiyor. Yorum için 50 karakter yazı istediler ne yazık ki bu film için bu kadar yazı yazdım utanıyorum