TAM BİR FİYASKO; REZALET hakkımı helal etmiyorum.KONU YOK; SENARYO YOK; BOL KÜFÜR VAR ama unutmuşum; hiç gülmedim; Küfüre bile gülmedim o derece boştu konuşmalar; sıkıntıdan patladım hatta yarısında kalkıp gitmek istedim ne yazık ki tek değildim; lütfen artık serisi olan filmlerin diğer serileri göz önünde bulundurularak halk keriz gibi nasılsa serinin devamına gelir deyip ne yaparsak yapalım tutar mantiğıyla film yapmayın; halkı da salak yerine koymayın.Halk neyin iyi ve emekle yapılmış ve neyin basit ve ticari amaçla yapıldığını çok iyi biliyor.YAZIK!!!!!! Birdaha ki serisine üzerine para verseler gitmem.
Sokakta gezen kedimin poposuna kamera yerşetirsem izlediğimde daha komik görüntüler izlerdim kesin!!insanları kandırmıslar resmen kadro var ama içi bos.o ünlüler seneryoyu hiç mi okumamıs?para zaman kaybı bi yana gülmeyi beklerken sinirlenip öyle cıktık birde!5 ci sine kırmızı halı serseler gitmem daha!
Boşuna gitmeyin. İnsanlar bilet alsın diye çekilmiş bir dlim başka bi amacı yok konu yok saçma bel altı muhabbetleri olan sahneler var. Flimin serilerini bozan bir çalışma olmuş.
Arkadaş tamam para kazısında bukadar dandik bi film ile de para kazanılmaz ama...utanmadan sonun da bide devamı gelecek diye bitirmişler...Aman çok meraklandım...filmde ikikez uyuya kaldım:)) ..sırf meraktan bile gidilmez paranıza yazık günah ...
Hayatım da böyle saçma sapan bir film görmedim hiç komik değildi sadece küfür ederek filmi tamamlamak istemişler filmin sonu bile saçmaydı kolpaçino 5 e attılar bide böyle rezalet bir film bence devam etmemeli hayal kırıklığı
Film dizi gibi sadece arabanın içinde sahneler geçiyor oyuncular iyi diye filim çok kötü yapmışlar ve filmdeki tek heyecanlı yer ilk 2 dkdaki adam dövme sahnesi konusu zaten iğrenç
Dostlar herkes çok berbat diyordu filme ben yine de gittim ne kadar kötü olabilir diye dedikleri kadar varmış filmi 1 günde falan düşünüp yapmışlardır umarım eski filmlerini açın evde oturun izleyin daha çok zevk alırsınız
5 para etmez berbat bir film . Paranıza yazık gitmeyin. Film saçma sapan muhabbetler ve esprilerle dolu . Filmin hiç bir sahnesinde yüzüm gülmedi. Gitmeyin sakın zaman ve para kaybı.