Büyük bir hayal kırıklığı saçma sapan küfürlerle komik mi olduğunuzu zannediyosunuz biraz gülelim diye gittik baş ağrısıyla çıktık zaman ve para kaybı resmen afişlere aldandık hatır bela gelmiş gibi toplanan sanatçıları hiç saymıyorum bile
Almanya'da seyrettik. Filimi hiç tavsiye edemem. Malesef bir iki sahneden hariç, çok sıkıcı, kalitesiz bir yapım. Paranıza ve zamanınıza yazık edersiniz.
hayatımda izlediğim en kötü film. abartısız. Kolpaçino 1 in hatırına belki diyerek gittim ama gitmez olaydım. hele aileyle hiç gidilmez. ahlaksız, senaryosuz,.....
Maalesef emeklilik işi gibi olmuş. Hic gülmedim diyebilirim. Geçmişten aynı espriler ve o kadar sanatçı olmasına rağmen hiç replik yok. Sahneler çok düz ve sıradan. Çekmiş olmak için çekilmiş gibi.
Biraz önce filmden çıktım tek bir sözüm var sayın Şafak Sezerin sadece yüzü değil filmi de maalesef botokslu çıktı ; anlamsız ç, soğuk ve itici bir film olmuş tam bir hayal kırıklığı
Tam anlamıyla bütün hevesinizin kursağınızda kalacağı, yıllardır beklemenin verdiği heyecanla gidip bomboş bir şekilde geri döneceğiz bir film olmuş. Tamamen ustaya saygı son filmi diye alelacele çekilmiş. Hiç bir komik sahnesi olmayan, ünlü olmayan oyuncular çekse gişede yerle yeksan olacak bir film. Buna rağmen gişede bu kadar hasılat yapması tamamen filmin fanlarının yıllardır çıkmasını bekliyor oluşu. Vakit kaybı, üzücü...