Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Yiğit
Yiğit

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatım da izlediğim en kötü filmdi. Hiç bir şekilde bir kurgu yok, küfür etmeyi komiklik sanan insanların yaptığı yapımdan bu kadar olur zaten. Oyunculuklar 0.
Serpil Yıldırım
Serpil Yıldırım

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Kolpaçino serisinin en berbat filmi cinsellik inanılmaz işlenmiş filmde ve çok küfürlü kesinlikle gitmeyin iğrenç
Nida Yıldırım
Nida Yıldırım

1 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü film.film bike denmez aslında. Verilen zamana yazık . Rezalet bomboş insanlar oyuncular
gulay kasirga
gulay kasirga

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kolpaçino 4 hiç begenmedim. Komedi. Deyil diram değil mizah yok anlamsız paranda boşa gidiyor zamaninda hiç tavsiye etmem pişman oldum
Kubilay Kubilay
Kubilay Kubilay

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kendinize saygınız varsa gitmeyin! Müthş rezillik yazık.........azıcık okusam gitmezdim yazı yazık yazık
Merve Gökçe
Merve Gökçe

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu güne kadar izlediğim en berbat filmdi. Boşuna giden vakit ve nakit kaybıdı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Nurhan Ünlü
Nurhan Ünlü

Karakterler yaşlanmış ve yıpranmış
Filmin ucu açık kalmış hayalimizde bile sonlandiramayacagimiz şekilde final olmuş eşim için gidilen film hayal kırıklığı olarak bitti filmde ne anlatıldı filmin çekim.maksadi neydi ne izledik ne oldu anlamsız boşa geçmiş 2 saat üzgünüm
Cengizyasar84
Cengizyasar84

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Aşırı kötü saçma konusuz paranıza vaktinize yazık, sadece küfür var kendimi gülmeye zorladığım halde gülemedim çünkü konu bile anlaşılmıyor çook kopuk
MERVE ARI
MERVE ARI

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en gereksiz ve saçma filmdi. Tamamen vakit ve para kaybı. Ortada bir konu yok film çekmişler. O kadroya rağmen vasat bir film olmuş. İzlemeyin, izlettirmeyin.
Yıtfhr
Yıtfhr

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Berbat ötesi sakın gitmeyin. Oğlumla beraber gitmiştik, argo küfürden başka bişey yok. Filmin yarısında sıkıldık çıktık zaten, sonunu falan da hiç merak etmiyorum. 270 tl boşa gitti, haram zıkkım olsun böyle boş leş filme.
NAZMİ KOVANCI
NAZMİ KOVANCI

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Böyle kötü bir film görmedim ,sakın gitmeyin paranıza yazık ,bol küfürle espiri yapmaya çalışmışlar ama olmamış ....filmmm facia paranızı çöpe atmayinn
Furkan AKTAS
Furkan AKTAS

27 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu filmi yayinlamaya utanmadiniz mi gercekten. Eksi bir verebiliyor olsam eksi verecegim. Kolpaçino kitlesini asiri üzen bir filmm yakistiramadim Şafak Sezer.
By Suskun
By Suskun

26 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Senaryo namina hicbir sey yok. Eski filmden alintilar ve bos muhabbetle gecen bir zaman kaybi. Bu kadar degerli sanatcilar resmen harcanmis filmde. Baslar baslamaz coken senaryo ayaga kalkmiyor, kalkamiyor. Yapilmak icin yapilmis bir film. Yazik. Eski filmlerin hatrina gise yapti. Kolpacino bu filmle sinema arsiv raflarina kalkmistir. Film bitiminde kamera arkasi goruntulerinde guldu tum salon. Oyuncularin film cekerkenki halleri filmden daha komikti. Belkide en dogru yorumu sonda yaptim.
Helin Durdu Bozkuş
Helin Durdu Bozkuş

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
İlk 50 dakikası çok saçmaydı gülünücek yer bile yoktu araya 2 tane falan eklemişler komedi flimi değildi.
ŞERİF CANYILMAZ
ŞERİF CANYILMAZ

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Rezil bir film, küfürle mizah yapılmaya çalışılmış. Bu ülkenin değerleri bu değil. Küfür olmadan da mizah yapılabilir. Koca koca sanatçılar kumar masasında sevuye yerle bir. Harcadığım zamana yazık.