Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Tugay 66 38
Tugay 66 38

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma komedi filmiydi boş yere 2 saatim gitti kesinlikle tavsiye etmiyorum. Boş yere paranızı harcamayın.
Cem Tavis
Cem Tavis

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Sakın izlemeyin izlettirmeyim bu kadar kötü bir dilim izlemedim film yapılsın diye yapılmış sadece ne ortası ne sonu ne başı belli okadar kötü film olmuş paranıza zamanınıza yazık
Senem Çelik
Senem Çelik

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu filme para harcadıklarına inanamıyorum hayatımda gördüğüm en kötü film sıralamasında 1.sırada Şafak Sezer olmuyor zorlama boşuna.. Paranız ziyan olmasın bu devirde bu filme giderek..
Faruk Takmak
Faruk Takmak

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Allah'ım bir an önce kurtulup çıkmak istedim resmen insanların cebindeki parası ve de vaktini gasp etmek için yazılmış sözüm ona film gereksiz küfürler zorlama oyunculuk Aydemir Akbaş yaşlanmış adam artık zorla konusuyo diğerleri desen öylesine zorlama bir oyunculuk anlayacağınız kesinlikle GİTMEYİN..
Serkan çevik (SerkanZeon)
Serkan çevik (SerkanZeon)

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en kötü film olmuş bu kadar rezalet olamazdı adamlar resmen biz bu kadro ile çıkalım ne de olsa satarız kafası ile yapılmış bir film sırf bunun için üye olup bunu yazmak için geldim gerçekten çok berbattı
Kemal Güler
Kemal Güler

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Serinin İyi denilecek 2 filmi ve ortalama denilecek 3. filmi varken, bunu 4 diye çıkarmak nereden baksan insanların aklıyla ve cepleriyle dalga geçmektir. Çok kötü, bakın kötü demiyorum çok kötü olmuş. Hiç bişey anlatmıyor, hiç bir olayın önü arkası çok, eski filmlere yersiz göndermeler falan çok kötü. Hele patlama sahseni sonrası bu kadar saçma olamaz. Öyle bi ima da bulundu da lütfen 5. film gelmesin. Ç
Tijen Dolanbay
Tijen Dolanbay

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı...ne konu var ne espiri var yazık günah insanların parasını zamanını boş yere çaldılar.küfür belden aşağı ne oluyorsa hep gö..e oluyor.sanki konu gö.. uzerine yazılmış gülsen gülemiyorsun.aynı küfürü değistitip degiştirip kullanmıslar.oofff kalkmak istedik ilk 15 dk.da ama acaba dedik oturduk boş çıktı.bu işi bıraksın bence.
antakya baharat hazim
antakya baharat hazim

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Günümüz çağında 1 dizi filim 1 bölümü bile bu filmden daha keyifli kopuk senaryo alakasız mevzu geçiştirme konu 0 heyecan komedi .yazık verdiğim paraya .
Mustafaretro
Mustafaretro

24 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar profesyonel ekipten kaliteli bir film çıkmamız üzüldüm tavsiye etmiyorum üzgünüm

Bu arada emeği geçen ekip e diyecek lafım yok
HUSEYİN SEVİNDİK
HUSEYİN SEVİNDİK

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü olucağını beklemiyordum kesinlikle gitmeyin zaman israfı hayal kırıklığı eşinize dostunuzu uyarın onlarda gitmesin gidip bir şantiyedeki çalışmaları izleyin daha iyi vakit geçirirsiniz
İbrahim çırpan
İbrahim çırpan

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Okadar çok beğenmedimki anlatamam ilk 1.2.3 bile güzeldi ama bu son seri çok kötü gereksiz abartılı küfürler hiç olmamış maalesef bu sefer şafak sınıfta kaldı çok kötü
Vilad
Vilad

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Yani gerçekten çekmek için çekilmiş bir film.. neydi o sahneler öyle? herşey yarım yamalak, konu bütünlüğü hiç yok.. tek komik olan ve yüzümde tebessüm oluşturan sahne Ömer Kurt un sahnesiydi.. gerisi ÇÖP! özellikle o ambulans sahnesi... iğrenç
KEMAL TOPALOĞLU
KEMAL TOPALOĞLU

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Böyle boktan bir film görmedim.Amator mahalle mektebi deki çocuklar bile daha iyi rol yapardi.
Şafak sezer'in hedef ben miyim vesaire gibi kendince komik sözleri komik olduklarını düşünülen belden aşağı küfürler dahası 13 yaş üstü demişler insan çocuğunun yanında seyretmeye utanıyor cinsel ilişki yaşayan iki insanın yok birbirinin üstünde kalmış da penisi şişmiş de karının içinde kalmış hastaneye gitmesi vesaire bu kadar utanmaz rezil bir sahne hiçbir i amatörce roller ne olduğu anlaşılamayan bir senaryo komiklik yapmak adına iğrenç küfürler verdiğim paraya yazıklar olsun helal etmiyorum O parayı emek sarf edilmiş Ama boşa Bir de beşinciye hazır hale getirmek için en sonunda 5 senaryoyu sonra yazacağız diyor Şafak sanki çok güzel film çekmiş gibi d******
Fatih AKSUT
Fatih AKSUT

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Küfür ve argo konuşmalarla konusundan saptırılmış bir fim olmuş. Film teması bir öncekilerle aynı sayılır. Yanınızda çocuk varsa asla gitmeyin derim. Ben filmi izlerken hiç gülmedim desem yeri var. Verilen paraya ve harcanan zamana yazık. Büyük bir ihtimalle izlemeye başlayan herkes filmi bu düşünceler ile bitirecek…
Irem eda
Irem eda

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
aşırı uzun diyaloglar, küfürle komik olmasını sağlamaya çalışılmış sahnelerle dolu bir film. Kalite yerlerde...