Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Mehmed Tan
Mehmed Tan

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmde ne kurgu, ne mantık, ne espri, ne olay var. Vakit kaybı, para kaybı, kesinlikle izlemeyin. Seri hayranıysanız da izlemeyin.
Turgay Unan
Turgay Unan

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
5 6 yaş zekasına göre yapılmış cahilce bir film zamana yazık film de denmez saçmalıklar sinsilesi
Ertuğrul “YoRHaLL” K.
Ertuğrul “YoRHaLL” K.

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film vizyon için değil de sanki para için yapılmış yani pek düzgün bir senaryo yok filmi sonuna kadar izlememin sebebi verdiğim 125 tl ziyan olmaması içindi ve berbat ötesiydi bu kadroyla daha güzel bir film bekledim ama hüsranla çıktım. İzlemeyin izletmeyin arkadaşlar pişman olmayın pişman oldurmayın arkadaşlarınızı uyarın uyarınıza uymazda bir iki tokatlayın.
mustafakıyak
mustafakıyak

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
bugün izledim filmi valla sondaki kamera arkası filmden daha komikti ama malesef ben beğenmedim bu kadroyla çok daha iyi işler olabilirdi çok yetersiz kaldı küfürler dışında güldürmedi
Ömer Atmaca
Ömer Atmaca

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımdan 2 saat gitti resmen mimik dahi oynatmadım. Tamamen küfür üzerinden film yapılmaya çalışılmış. Gidipte zaman ve paranızdan zarar etmeyin