Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Erkan gökhan Kılıç
Erkan gökhan Kılıç

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Boşuna gitmeyin arkadaslar o kadrodan böyle rezalet boş başından sonuna argo kullanıp ilgi çekmeye çalışan saçma sapan film. Filmde ortada bı konu yok saçma sapan bişey olmuş hele sonu tüm vasat
mehmet mehmetb
mehmet mehmetb

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmde yeni hiçbir şey yok. Hep tekrara düşülmüş. İlgi çekmek için çok argo bir dil kullanılmış. Tam bir hayalkirikligi...
Ayhan A.
Ayhan A.

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Şu ana kadar ki Kolpaçino serisinde en berbat olanı gitmeyin paranıza yazık . Film yapalım diye yapmışlar . Senaryo saçmalık, senaryo yu bana verseler üzerinden geçsem daha harika film çıkardı
Hasan Karabulut
Hasan Karabulut

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Komedi filminde hiç gülmedim gereksiz zamanım boşa gitti filmin sonunda Kolpaçino 5e attılar hayatta gitmem Kolpaçino benim için bitmiştir
Sahinoglumrafet
Sahinoglumrafet

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Firm gülme refleksimin kaybolmasına sebep oldu. Şikayetçiyim, bu kadar kötü ve adı filme olan bir şeye maruz kaldım. Nasıl kendime geleceğim bilmiyorum. UCUZ, BASİT, KÜFÜR DOLU, İÇİ BOŞ, ÇİRKİN, İĞRENÇ, DİP bir film. Kendinizi ve çocuklarınızı bu zararlı içerikten koruyun.
CPisken
CPisken

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
İnanılmaz kötü bir film tamamıyla vakit kaybından başka bir şey değil ne yazıkki 2 saatim gitti.
osman b.
osman b.

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Berbat ötesi kesinlikke gitmeyin ilk defa Bir filme yorum yapma gereği duyuyorum normalde emeğe saygı duyulur ama ortada bir emek yok
Volkan Elçi
Volkan Elçi

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film inanılmaz kötü ,tüm sanatçılar kendini rezil ruzva etmişler . yazıklar olsun ki bizlere örnek olacak sanatçılar küfürler içinde terbiysizlik izledik.Konusu olmayan berbat filmdi .
film.fedaisi
film.fedaisi

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Maalesef filmin kalitesi serinin önceki filmlerinin yanından dahi geçemez. Filmdeki komedi unsurları ancak 10 yaş altını güldürecek seviyede. Akıcılık yok hatta doğru düzgün bir olay örgüsü yok. Bir de filmde sıfır heyecan… En ufak gülmeden ve mimiklerimiz oynamadan bir baktık final sahnesi gelmiş ve utanmadan devamının bir sonraki filmde olacağını söylüyor Şafak bey. Bir sonraki filme gidecek insan çıkar mı bilemiyorum ama benim için Kolpaçino devri sona erdi. Seriye hiç yakışmadı bu film. İzlediğim salonda da doğru düzgün gülen olmazken insanların çoğunda boşa geldik hissiyatı oluştu. Bir yıldızı da gelişigüzel vermedim, gerçekten 1 yıldız. Hatta imkanım olsa sıfır yıldız veririm.
Alpai
Alpai

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ömrümde gördüğüm en başarısız filmlerden biri oldu maalesef çok büyük umutlarla gittim tamam birincisi kadar iyi olmayacağını hepimiz biliyoruz ama o kadar kötü olmuş ki artık Kült film grubuna bile girmiyor gerçekten berbat bir şey. Aşırı zorlama beylik tekrarlayan banal Espiriler sürekli ilk filminden gelen tekrarlar ve argo sınırını aşan artık iç bayıcı cinsel espriler ve küfür tekrarları. Artık ne şafağın kendisinde ne de ekibin kendisine komedi yaratacak ya da oynayacak yetenek ya da takat kalmamış keşke bu filmi en kötüsü üçte bitirselermiş ama dört gerçekten ama gerçekten çok kötü olmuş çok yazık. Bir emek verilmiş ama maalesef o emek çöpe giden olmuş. 2000 tamamı artık komedi çekemeyecek kadar yaşlı ve yorgun maalesef rahmetli Kemal Sunal‘dan nasıl 60 yaşından sonra inek şaban beklentisi yoksa şafakda artık kolpaçino defterini kapatıp yeni senaryolar peşinde koşmalı.
HÜSEYİN ALTUNÇAY
HÜSEYİN ALTUNÇAY

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film çok kötü idi sırf param boşuna gitmesin diye sonuna kadar izledim saçma sapan bir film olmuş lütfen daha fazla özenin film çekerken
Kaannnnn
Kaannnnn

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bir kolpaçino hayranı olarak ne kadar kötü olabilir ki en azından birkaç sahneye gülsem yeter diye gittim. Mimik dinlendirip çıktım. Hele filmin başında bir dayak sahnesi var, sokaktaki adam daha gerçekçi vurur. Bu kadar büyük bir hatayı göremeyecek kadar rehavete kapılamazsınız ya
Efe Şanlı
Efe Şanlı

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
sanirim daha kotu bir film izlemedim.max. tebessum ettim,salonda 1 kahkaha cikmadi.bu filme vereceğiniz parayla doner falan yiyebilirsiniz cok daha mantıklı,keske parami geri alabilsem.rezalet
Berat Bulut
Berat Bulut

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bombos filim 3 u tekrar koysunlar daha iyi anlayamadim Valla Hala filim baslicak saniyorum.........
Serdar Tokyürek
Serdar Tokyürek

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmi rezil etmişler sakın gitmeyin,konular birbiriyle çok alakasız sadece küfür etmekle komedı filmi olmaz şafak sezer kendı ayagına sıktı