Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Mehmet ömür Ayan
Mehmet ömür Ayan

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Şafak sezer bizi bitirdin be olum ! Bu kadar kötü vasat bir film olamaz ben şahsen hakkımı helal etmiyorum 3 kişi gittik kaç kişiyi yönlendirdim inan değmedi..!Film için kötü dediler yine gittik hep bu sayfada yorum aradım acaba iyi bir yorum bulayımda gideyim.. 1 kişi dahi iyi yorum yapmaz mı be! Neyse eski senelerin hatrına gittik Alakasız küfürler, lüzümsüz replikler.İlk başlangıçta uzun bomboş sıkıcı diyaloglar, konudan konuya atlamalar..! Abi nedir bu yaa ..!! ŞAFAK SEZER sen film yapma yüzüne botox felanda abartmısın kırmızı kafa felan sevimsiz bür model olmuş ./ Benim kanaatimce bu saçma filme gidecek biri sokak hayvanlarına bagış yapsa hem gönlü ferahlar hemde sevap kazanır ..
Ahmet Kerem Karabaki
Ahmet Kerem Karabaki

24 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Beğenmeyenler var fakat yeterli bi film ama gerçektende çok küfür vardı filmde daha iyi olabilirdi film
Esercan Samgar
Esercan Samgar

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Herkes çok kötü diyor ona rağmen filme gidiliyor nasıl oluyor. 1 milyona yakın gişesi var su anda? Yani nasıl bir tezat bu durum
Tanali623
Tanali623

5 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Gayet güzel başarılı bir film izlemek lazım bakalm ahdjelleoeoemdmmmdkekekekekekkekeeklşeşwldlelelll