Kolpaçino 4 4'lük
1,2

Mert H
Mert H

5 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Serinin en kötü senaryoya sahip filmiydi. Finali anlamsızca direkt olarak diğer filme bağlanıyor, bir son yok. Devamı gelmese de olur.
Ankarali0606
Ankarali0606

20 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Ağır hayal kırıklığı... Kolpaçino 1-2 çok iyiydi, 3 eh işte idare ederdi ama bu ise vasattı. Neredeyse mimik oynamadı zaten ganyotçu da yoktu çok bir şey beklemekte hataydı. Filmin sonunda 5. Film spoilerı verilmişti bence asla olmamalı gerçekten dibe vuruyor.
Pinar A
Pinar A

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Maalesef üzülerek belirtmek isterim beğenmedim Konuk oyuncular için gittim aslında ama ilk arada çıktım İkinci seans nasıl oldu fikrim yok ama gram tebessüm bile etmedim Zamana yazik
Samet Yarar
Samet Yarar

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmi çıktığı gün izleme fırsatı buldum. Taze taze görüşlerimi yazmak istedim.
Bence film çekilmek için çekilmiş. İbrahim Tatlıses olsun Aydemir Akbaş olsun bunlar birbirleriyle sıkı dostlar. Şafak Sezer de bunlara dahil. Tabi ki hiç bir şey ilk film gibi olamaz. Sonuçta Kolpaçino'nun ilk filminin farklı bir havası vardı. Senaryosu çoğu kişi tarafından sevildi. Yıllardır hala izlenmeye devam ediyor. Bu film açıkçası zevkine çekilmiş. Dostlar arasında bir film çekelim denmiş, aaa ölmeden şunu da çekelim de gözümüz açık gitmesin hesabı. Ben bunun böyle olacağını fragman da tahmin ettiğim için filme büyük bir umutla girmedim. Bu yönden iyi oldu...
Filmin senaryosu üzerine çalışılmamış bir senaryoydu. Oyuncuların kalitesi olmasa izlemeye değecek bir film değil. Aydemir Akbaş ve diğerlerinin oyunculuğu bana göre filmi taşıyan tek etkendi...
Not: Film bittikten sonra kamera arkası yayınlanıyor onu mutlaka izleyin. Filmden daha komik olduğu kesin...
Arda Karakaya 35
Arda Karakaya 35

24 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Filimde 24 Kasım diyolar vizyon tarihi 12 Ocak noluyo ya böyle olmaz bunu burdan alın bak bunu burdan alın
Ömer Atmaca
Ömer Atmaca

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımdan 2 saat gitti resmen mimik dahi oynatmadım. Tamamen küfür üzerinden film yapılmaya çalışılmış. Gidipte zaman ve paranızdan zarar etmeyin
Deniz
Deniz

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
spoiler: Filmi yarım saat önce bitirdim, film aslında gayet güzel, lakin 10 üzerinden maksimum 7.5 alır. Çünkü tam bir hikayesi yok filmin, şafak abinin ellerine koluna sağlık fakat film sanki yarıda kalmış gibiydi ve ganyotçunun yokluğunu hiç de hissetmedim. Puan kırdığım yerlerden biride filmde çok fazla küfür var. Şahsen ben gülüyorum ama bazıları nefret ediyor. Onun dışında gayet güzel ama asla 1 ve 2 deki tadı alamazsanız.
mustafakıyak
mustafakıyak

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
bugün izledim filmi valla sondaki kamera arkası filmden daha komikti ama malesef ben beğenmedim bu kadroyla çok daha iyi işler olabilirdi çok yetersiz kaldı küfürler dışında güldürmedi
Turgay Unan
Turgay Unan

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
5 6 yaş zekasına göre yapılmış cahilce bir film zamana yazık film de denmez saçmalıklar sinsilesi
Mehmed Tan
Mehmed Tan

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmde ne kurgu, ne mantık, ne espri, ne olay var. Vakit kaybı, para kaybı, kesinlikle izlemeyin. Seri hayranıysanız da izlemeyin.
Basakkaralar
Basakkaralar

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film muhteşemdi, beklentimizi karşıladı. Ekip şampiyonlar ligi. Hiç düşmüyor film hep yüksekte. izlemenizi tavsiye ediyorum harikaydı, salonda herkes kahkalarla izledik salon full doluydu.
Celilmertozcan1
Celilmertozcan1

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısına geldiğimizde daha bişey bile olmamıştı
Filmin hikayesi olay örgüsü çok saçma alakasız filmin sonunu bi yere bağlamamışlar sadece bir iki espriye güldüm ama film berbat
Alpay333222
Alpay333222

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kesinlikle Zaman kaybı. Önceki 3 seri ile alakası Yok. Ciddi diyorum insan bu filmde oynamaya utanır. Ayıp yav.
film.fedaisi
film.fedaisi

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Maalesef filmin kalitesi serinin önceki filmlerinin yanından dahi geçemez. Filmdeki komedi unsurları ancak 10 yaş altını güldürecek seviyede. Akıcılık yok hatta doğru düzgün bir olay örgüsü yok. Bir de filmde sıfır heyecan… En ufak gülmeden ve mimiklerimiz oynamadan bir baktık final sahnesi gelmiş ve utanmadan devamının bir sonraki filmde olacağını söylüyor Şafak bey. Bir sonraki filme gidecek insan çıkar mı bilemiyorum ama benim için Kolpaçino devri sona erdi. Seriye hiç yakışmadı bu film. İzlediğim salonda da doğru düzgün gülen olmazken insanların çoğunda boşa geldik hissiyatı oluştu. Bir yıldızı da gelişigüzel vermedim, gerçekten 1 yıldız. Hatta imkanım olsa sıfır yıldız veririm.
Abdullah Aan17
Abdullah Aan17

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Tamamen israf. Paranıza yazık olacak. Maalesef hayatımda izlediğim en kötü şafak sezer filmi. Tavsiye etmiyorum. Daha yeni yarıda bırakıp çıktım