Sandra Henk
7 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan fazla bir süredir dolandırıcıların defalarca paramı çalmasına rağmen sonunda Yeni Dünya Düzeni'ne (İlluminati'ye) nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmaya çalışıyordum, ancak dolandırıcılar paramı almaya devam etti, ta ki bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak tanışana kadar. Onunla iletişime geçtim, durumumu anlattım ve bana kaydolmamı tavsiye etti. Süreci başlatmak için premium üyeliğin ücretini ödedim ve Yeni Dünya Düzeni'ne sanal olarak kabul edildim. Çevrimiçi kabul törenimden hemen sonra banka hesabıma ABD doları yatırıldı ve ayrıca aylık ABD doları kazanacağım. Çok mutluyum! Lord Felix'in mükemmel çalışmalarını herkese anlatacağıma söz veriyorum. Eğer bugün İlluminati'nin Yeni Dünya Düzeni'ne katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların size yardımcı olma bahanesiyle paranızı çalmasına izin vermek yerine, hemen Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile WhatsApp üzerinden +44 7353 027456 numarasından iletişime geçebilirsiniz.