Kardeş Takımı
3,3

Huseyinacar610
Huseyinacar610

26 Ocak 2024 tarihinde eklendi
25 yaşında "Noluyo Ya" takipçisi olarak eşimle gittik çok büyük hayal kırıklığı idi sinema yaş ortalaması 10 yaş altiydi çocuk filmi olarak değerlendirdirsem bir önermesi yok yetişkin filmi olarak baksam komedi değil çok kötüydü benim için Ceyda ve Fırat bitmiştir sinemadan soğudum adeta film para ve zaman kaybıydi bizim için.
Dilek K.
Dilek K.

30 Ocak 2024 tarihinde eklendi
9.5 yaşındaki oğlumun isteği üzerine onu bu filme götürdüm ikiliyi YouTube videolarında oğlum açınca izliyordum ne kadar kötü olabilir ki dedim maalesef çok kötüydü . Dakikaları saydım bitsin diye . Baş rol oyuncuların oyunculuğu çok kötü, konu senaryo aşırı sıkıcı, mesajı olmayan zorlama soğuk espiriler . Anlaşılan bizim büyük güzel bir kitlemiz var biz ne yapsak satın alırlar mantığıyla yapılmış vasat altı bir film . Ceyda ve Fırat kara sevdalı hayranlarının alkışları yerine bu gerçek eleştirileri değerlendirirse kazançlı çıkar .
Ermanzrnc
Ermanzrnc

29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Okadar berbat bir film ki boşuna gitmeyin diye yorum yazmak için üye oldum. Yani izlerken her sahnesinde zorla bir film yapıldığını hissedeceksiniz. 8 yaşımdaki kızımla gittim kızcağız bir kere bile gülmedi. Resmen şöyle bir mantıkla yapılmış. Sömester da nasıl para kazanırız demişler. Daha sonra da klişe bir konu bulmuşlar yabancı filmlerden. Millet filme gelsin diye de popüler oyuncular bulmuşlar. Bir youtube videosu için bile eminim daha fazla kurgu yapılıyordur. Yazık vallahi yazık. Tek amaç insanların parasını sömürmek.
sinema
1 ziyaretçi
3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Baştan sona çok kötüydü. İzlerken o kadar sıkıldım ki, arada çıkıp gidecektim ama zor dayandım. Bir kere, her şeyi geçtim başrollerin oyunculukları berbat. Yani oyunculuklar bari iyi olsaydı dedim ama olmadı. Yalandan birkaç espri, birkaç güzel olarak anlatılan ama hiçbir işe yaramayan söz, yabancı filmlerden kesilip oluşturulan bir kurgu...Oyunculuklar önemlidir, bana o duyguyu yaşatması gerekir. "Oyuncu" kavramı bambaşka hâl aldı, bir iki filmde oynayan hemen oyuncu kesiliyor...

O kadar kötüydü ki... Gelenlerin yarısı kitlesidir, açık ve net. Sırf ünlü ve kitlesi fazla diye oynatmışlar özellikle de çocuk oyuncuların çocuk kitleleri.Salon neredeyse full 8-10 yaş arası çocuktu. Tamamen bir hayal kırıklığı.

Parama yazık oldu. Pes yani...
Zeynep alara Gürkan
Zeynep alara Gürkan

8 Ekim 2024 tarihinde eklendi
İçerisinde panelci depremzedelerle dalga geçen milleti dolandırırken mutluluk duyan biri olduğunu bilmiyordum benim için bitmistir