Kardeş Takımı
3,3

Musa Erkmen
Musa Erkmen

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Büyükler için sıkıcı küçükler için 8/14 yaş eğlenceli bir film.Yapunci bana bir film yapın küçük yaş grubuna hitap etsin bütçe dostu olsun içinde popüler Youtuberlar olsun gişede de iş yapsın bu kış döneminde dediği bir film olmuş.Bu tarz filmlerde konunun özgünlüğü mantık hataları aksiyon sahneleri vs yani işte deriz ama bu filmde resmen para harcanmasin denmiş.Veya biz parayı yotuberlara verdik o yüzden paramız kalmadı etkileyici görseller koyamadik denmiş.Neyse gizli ajan olan karı kocanin patronları kaçırılır veya kacirtilir aslında kari koca kacirilacakti ama her neyse işte plan başarılı olmaz.Bu arada ailenin ergenuslari annne ve babalarından haz duymazlar okulda onlarla birlikte ngorulmek istemezler nedense...İş için giden karı koca yakalanir. spoiler:
çocuklar evde özgürlüğün tadını çıkarırken aaaa dünyanın en zeki tornistan da yapılma bilgisayarıni bulurlar. spoiler:
Anne babalarınin kaçırıldığını anlarlar.Bu esnada senarist ya uykuluydu ya da offf çok sıkıldım dedi atık ne yaşadı bilmiyoruz anne babayı kurtarmak için kulaklık saat ve lens bulmalarını ister.Ama bunlar ünlü kisilerde ve kimseye kolay kolay verilmez.Tezek temizleme kolay iş mi be der gibisiniz veya Carlos santana gibi gitar çalmak işte efendim bunlar bir şekilde edinilir.Anne baba kurtarilir.Cocuklar anne babalarından utanmazlar.Onlar erdi muradına biz hazirlanalim devam filminin galasına ....