Erdal ile Ece
2,2

Savaş Şener
Savaş Şener

21 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Ben çok çok eğlendim. Filmin yönetmeni, senaryosu, Şahan, bayan oyuncu çok başarılılardı. Şahan çıtayı yükseltmiş. Gülmeye çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde beni eğlendirdikleri için hepsine teşekkür ederim...
pelin özyavuz çubuk
pelin özyavuz çubuk

16 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Gerçekten izlediğim en kötü filmdi. Komik desen değil konu desen yok. Şahan ile başroldeki kız dışındakiler figüran. Aynı cümlenin beş altı kez tekrar edildiği sahneler ile dolu garip bir video izledim diyebilirim.
Muhammet Üstün
Muhammet Üstün

15 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Son derece güzel olmuş. Ne bekliyordunuz. 1,5 saatin her saniyesinde gülmek mi. İzleyin arkadaşlar, film fena değil.
nil ay
nil ay

13 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Rezalettttt... Ha zebra ha diyetisyen ikisi de aynı pezevenk demesi.... Komedi mi şimdi bu...daha bı ton küfür
Gls Smsk
Gls Smsk

12 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
İnanılmaz şaşırdım bu kadar saçma bir senaryo nasıl beyaz perdeye taşındı.. Bu adamdan böyle bir senaryo çıkmamalıydı. Tamamen fiyasko  hiç beğenmedim
emine talay
emine talay

12 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Gayet de güzeldi.Evet ara ara sıkıcı olduğu yerler vardı ama genel olarak beğendim.Ben partneri de beğendim .Öyle çok küfürlü sahneler de yoktu.Çerezlik,izlenilebililr.
Mert H
Mert H

11 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Celal ile Ceren gibi düşünülmüş ama olmamış. Dizi olarak kalsaydı belki çerezlik izlenebilirdi ama filmi güldüren, izleten cinsten olmamış.
çağdaş ş.
çağdaş ş.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
hiç bir film icin sakım izlemeyin, vakit kaybıdır vs gibi yorumlar yazmadım... yapımda ve yayımda emegi gecenlere saygıdan. ancak buna yazmazsam izleyen herkesin hakkına girmiş olurum. gidin eşinizle dostunuzla çay için kucuk cocuklara dondurma ısmarlayın. ne zamanınız bosa gitmis olur ne de paraniz.
orhan selimhan
orhan selimhan

10 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Macera, komedi,sürükleyicilik, ödül, kahkaha, teknoloji, senaryo , oyunculuk, Hiçbiri Yok !!!!!! Zaman kaybı bile değil, başka birşey bu
Muhammed Demirkol
Muhammed Demirkol

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Şahan Gökbakar siyasi paylaşımlar yapacağına keşke bu filme odaklansaydi. Tam anlamıyla iğrenç zaman kaybı. Umarım filmin yorumlarına bakıp öyle izlersiniz
Melih Direk
Melih Direk

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Bence fena değildi film ama biraz sıkıcıydı bide çokta komik değildi yani Şahan Gökbakar on bütün filmlerini seviyorum çok iyi hepsi ama bu biraz sıkıcı olmuş
Neriman Çalışkan
Neriman Çalışkan

7 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Berbat ötesi bir film. Belki 1 kez olsun gülerim diye sonuna kadar izledim hayatımdan 1 saat 47 dakika çaldı. Bu senaryoyu yazana, yönetene, oynayana.. ve yayınlayan platformun sahibine selamlar...
GökTurk50
GökTurk50

5 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Beklenmedik derecede kötü maalesef.. Şahan Gökbakar'ın birçok yapımını severdim ama bu yetersiz ve kötü.
GÜLSEN BİLGEÇ
GÜLSEN BİLGEÇ

5 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir film daha yoktur sanırım. Araya küfür koymuşlar gülelim diye ama daha da itici olmuş
Akcay_cem
Akcay_cem

5 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
İnanılmaz keyifli çerez tadında bir film Şahan gerçekten çok yetenekli bir adam bazı sahnelerinde gözümden yaş geldi gülmekten çok başarılı bir film olmus tebrik ederim emeği geçen herkesi