Kutsal Damacana 5: Zombi
1,1

Duhan Adana
Duhan Adana

23 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Bu mükemmel bir başyapıt idi ve ben yayında ve yapımda eli emeği geçen herkezi canı gönülden tebrik ediveriyorum.
Niko Huseynov
Niko Huseynov

20 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Mütişşş bu komedi filmidir aksiyon korku bile vardır herkese tavsiye ediyorum ailenizle birlikde izleyin
Kaya Tetik
Kaya Tetik

27 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Abi yıl 2025 daha izliyorum harika filim yapışlar ama ellerinize sağlık hocam,藍藍藍
Özgür Erdin
Özgür Erdin

16 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel güzel
Nisanur Yarlığan
Nisanur Yarlığan

10 Şubat 2025 tarihinde eklendi
GAYET İYİYDİ ÇOK KOMİK SAHNESİ YOK AMA GÜZELDİ geceleri yani 19.00 da da gidilirşe güzel bir yandan avm boş ve şakin
Tayfun Biçer
Tayfun Biçer

2 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Harika Ötesiydi Gülmekten Çenem Ağrıdı Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Şafak Abi Yeni Seriyi Sabırsızlıka bekliyoruz
S M
S M

30 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Şafak bezer gün batımdan şafağa muhteşem bir iş çıkarmış müthiş Harikulade 1çişnokta lakin güç nokta
Nehir
Nehir

21 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film aşırı güzeldi yorumlardakiler ne yaşıyor bence mükemmeldi kesinlikle tavsiye ederim yani
İğrenç falan diyenler ne yaşıyor bilette 200tlydi uygundu yani
akif ensar menken
akif ensar menken

19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Gayet iyi kadro süper eski tatlar olmasa da gayet iyi bence eski tatla beklemez ama izlenir ........
Enes Gödeoğlu
Enes Gödeoğlu

18 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Güzel film olmuş hayırlı bol gişeleri olsun Bülent Ersoy sahnesinde koptum birde göbek sallayan adam sahnesinde