Düşler Ülkesi
4,2

martinscorsese
martinscorsese

20 Şubat 2017 tarihinde eklendi
Ben filmi taaa vizyon tarihinde izlemiştim, filmle ilgili iki şey söyleyeceğim. Öncelikle çok hüzünlü bir hikayesi var etkileyici şekilde anlatıyor. İkinci hikaye ise bir yazarın ilhamını nerelerden aldığıyla ilgili. Artık hepimizin bildiği klasik hikayenin nasıl oluştuğunu görmek çok zevki.
züleyha s.
züleyha s.

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
oyun sahnesş bğyğleyiciydi, bunun dışında biyografi tadında sakin,duygusal bir film sizi dinlendirecek ve müthiş oyunculuklar.
The-Erinch
The-Erinch

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
sonlarına doğru gözümden yaş eksik olmadı.. hiç sıkılmadan,sonuna dek yüzümdeki tebessümü keybetmeden izledim bu masalsı filmi... jonny deep olsun,kate winstlet vb. olsun işerini çok iyi yapmış ve böyle güzel bir film ortaya cıkmıs.. .. seyredeğer bir film...saygılarımla...
suadiyekartali
suadiyekartali

8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Biyografi tadında etkileyici bir dram olmuş.Film başlarda biraz sıkıcı gibi gelsede daha ilerilerde sizi fazlasıyla etkilemeyi başarıyor.Sadece biraz sabır ve saygı filmden fazlasıyla zevk alınmasına yeterli.
10/8.3

James Barrie, "Peter Pan ya da Büyümeyen
Çocuk" adı ile 1904'te sahnelenmeye başlayan oyununu 1911 yılında "Peter Pan ve Wendy" adı ile romanlaştırdı. J. M. Barrie, kitabın tüm yayın haklarını 1929 yılında bir çocuk hastanesi olan Great Ormond Street Hospital'a (G.O.S.H.) devretmesiyle çocuklara sadece hayal dünyalarında değil gerçek hayatta da destek olmaya devam etti.
Dünya çocuk edebiyatının en başarılı örneklerinden biri olan "Peter Pan ve Wendy" adlı kitap dünya üzerindeki dillerin hemen hemen tamamına çevrilmiştir. Zamanla sadece "Peter Pan" adı ile yayınlanmaya başlanmıştır.
nesem92
nesem92

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
abartıldığı kadar mükemmel bir film değildi.verdiği mesajlar hoştu. 7/10
mmaslan06
mmaslan06

15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film başlarda biraz yavaş ilerliyor fakat sonlara doğru topluyor. finali de güzeldi. izlenmesi gereken bir film. 10/8
poseidon-2
poseidon-2

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Johnny Depp, Kate Winslet,Dustin Hoffman bu üçlü varsa o film kötü olamaz zaten.ben yeni izledim ve tek kelimeyle harika buldum.izlemeden ölmeyin :)
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Başlarda sıkıcı gelen ancak ilerledikçe sizi içine alacak cok basarılı bir yapımdı Düşler Ülkesi..Cok üstün bir kadrosu;Jonny Deppnin ayakta alkışlanası bir performansı vardı.Cok sıcak,etkileyici ve içten bir ve masalsı senaryo...Rahatlatıcı bir anlatımı var filmin.Bu izlerken daha da keyif almamı sağladı ve filmi daha da gercekci kılıyor.Sizi kesinlikle tatmin edecek bu yönde...Tiyatronun başyapıtlarından olan Peter Panın öyküsü;onun yaşadığı küçük bir macera;.Hayal gücünün sınırsızlığı ,mutluluk ve daha bir cok sey..Tüm sadeliğiyle,gereksiz ve sıkıcı tüm unsurlardan kacınılmıs cok basarılı bir film.İzleyiciyi duygusal yönden kesinlikle etkileyecek,içine alacak bir film.Filmin sonu muhtesemdi;Gelisen olaylar,hayal dünyası ve dram cok etkiliyor insanı.Cok farklı duygusal,güldüren,sade,etkileyici sıcacık bir film..Kesinlikle kacırmayın bu filmi...
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
güzel film.çok sewdiğim 3 oyuncu başroldeler.masal tadında bir film.müzik,sanat yönetimi çok iyi.oyunculuk çok iyi herşeyiyle iyi bir film ama bir başyapıt deil :d.
-alp-
-alp-

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Güzel film. Johnny depp yine her zaman ki gibi döktürmüş. Tavsiye ederim. 10/9
the-end-2
the-end-2

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok içten ve duygusal yüklü filmdi çok hoşuma gitti.Johnny Depp mükemmel oyuncu...
khaleesi
khaleesi

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
peter pan hayranı olarak bu filmi izlemekten büyük keyif aldım.izlerken film sizi içine alıyor sanki.küçük oyuncular da muhteşem bi oyunculuk sergilemişler.keyif almanız dileğiyle...
betyl
betyl

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok, çok dokunaklı bir film. İzlerken buruk sevinç yaşatıp, sonunda iki damla gözyaşıyla huzurunuzdan ayrılıyor. Oyunculuklar harikaydı, yaşına göre Freddie Highmore da harikulade oynamış. Son sahnesi taktire şayan.Müzikleri de çok güzel.10/9
koraygunca
koraygunca

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
her izlediğimde aynı hisler uyanıyor içimde müthiş sıcak ve samimi bir film
nskmourinho
nskmourinho

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
insanın içine erime seviyesine getirecek kadar ısıtabilen ender filmlerden