Düşler Ülkesi
4,2

blueejder-04
blueejder-04

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bir senaryo ve etkileyici oyun gücü.Bence yazarın hikayesinin filme çekilmesi yerine o hikayenin yazarla birlikte özdeşleştirilmesi muhteşem bir fikir olmuş.Küçük oyuncuların oyun gücünüde unutmamalıyız.Beğendiğim filimlerden oluşan koleksiyonuma bu filmide katmak isterim.
zeynepuzunkol
zeynepuzunkol

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim filmlerden biri.çok güzel oynamışlar hem kate winslet hem de johnny depp ve tabi diğer oyuncular...
memoli-2
memoli-2

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film çok ama çok hoşuma gitti.her oyuncu üzerine düşeni fazlası ile yapmış bence.10/10
Bülgan Y.
Bülgan Y.

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süper bi film johnny depp in oyunculuğuna diecek bişe bulamıorum...
ultrafatrix
ultrafatrix

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmde neden sıkıldığını anlamadım anlaşılan macera filmlerine çok alışmışsın arkadaş depp ufak çocukları mutlu etmeye çalışırken bazen ufak çocuk tarafından hezimete uğrar istekle üzerine gider ve bu hareketi onu başarıya ulaştırır hem çocuklar üzerinde hemde kendi işi üzerinde. son tiyatrosunda hezimete uğramış olan ve konu üretmekte zorlanan yazar depp çocukları mutlu etmeye çalışması sayesinde ortaya hit çıkarır ve tiyatronun sonunda izleyiciden çok olumlu tepkiler alır son sahneyide çok duygusal bağlamışlar depp olumlu tepkileri hakettiği için alıyor çocuklarla konuşurken onların yaşına iner zaman zaman ve mimiklerini mükemmel ayarlar depp hayranıyım birçok filmini izledim ve onun gibi oyuncu görmedim ben bir erkeğim depp i yakışıklı olduğu için yada buna benzer bir nedenden dolayı sevmiyorum gerçekten mükemmel olduğu için seviyorum filmi beğenmemiş olabilirsin ama deppin yerinde başkası oynasa filmi sevicekmiydin olabilce en iyi oyunu oynuyo film çok güzel bir duygusal film mutlaka izlenmeli
elizabeth-jack
elizabeth-jack

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
gerçek bir yaşam öyküsünü anlattığı için çok merak ediyodum.sadece duygusal insanların izleyebileceği bir film yoksa izlemeyin sıkılabilirsiniz.ama johnny depp herzamanki gibi süper.kate wınslet da keza öyle.ama filmin sonu bana biraz ağır gelmişdi.o bacaksızın ağlaması inanın kalbimi sızlattı valla:)))))
holocaust232354
holocaust232354

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten harika bi filmdi. zaten deepi anlatmaya gerek yok onun oyunculuğunu her kes biliyor bence filmin sonu çok duygusaldı ve de en güzel yeriydi. şiddetle tavsiye ederim
libido27
libido27

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Küçük büyük farketmez herkesin kocaman bir zavkle depp e hayran olarak izleyeceği çok güzel bir film.

deep gerçekten müthiş oynamış her zamanki gibi. herkese tavsiye olunur.
felidaela
felidaela

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
İlk gençliğimde izlediğim ve beni çok etkileyen 'Ölü Ozanlar Derneği'nden sonra aynı etkiyi bırakan bu film...Kelimeler bence yetersiz ,muhakkak izlenmeli.Geçenlerde sinemada'Stay/Gitme'filmiyle izlediğim ve tanıdığım Marc Forster ’ın başka hangi filmleri varmış diye araştırdığımda buldum Finding Neverland’ı .İki filminde de bence müthiş şeyler yapmış.Müziklerin uyumu da yadsınamaz.İzlediğim en etkileyici filmlerden,muhteşem. 10/10
eppack
eppack

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok kaliteli bi filmdi bence!!!! (:
johnnycim ve kate winslet gerçekten uyumlu bi çift olmuşlar;ve filmin başından sonuna kdr süperr götürmüşler!!!onların yanısıra;çocuk oyuncu frediie highmore'da gayet şirindi ya;çok sevimli bi cocuk!!johnny'nınde adamı galıba;yanılmıosam 2fılmde fln bırlıkte oynadılar;wuuuu ne şanslı bi cocuk öle :))
ayrıca;filmin sonu gercekten duygu yüklüydü bnce;2kere seyrettim ikisindede agladım;insan tutamıoki gözyaşlarını :(
melisa-92
melisa-92

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence çok etkileyici bi filmdi johnny depp in oscar almamasına şaşırdım ayrıca rol arkadaşı kate winslet le çok yakışmışlar bi de filmin bi sahnesinde karısı sıradan bir yatak odasına girerken :) adamda cıvıl cıvıl cennet gibi bi yere giriyordu(sanırım düşler ülkesi oluyo orası) bu sahneye bayılmıştım:)
sayns
sayns

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Birçok yerinde ağladığımı hatırlıyorum.Çok başarılı olmuş .
seyda150
seyda150

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok etkileyici...ne çok büyük bir bütçe ayrılmış film için (oyuncular dışında) ne de çok çok büyük reklamlar yapılmıştı. sessiz sedasız geldi ve gitti diye hatırlıyorum...buna rağmen bir filmin başarılı olması, insanda izler bırakması gerçekte ne kadar yalın bişeymiş...johnny depp i tekrar kendine çok yakışan bi rolde görmek... üstelik karakter zaten çok etkileyici ve J.Depp de cabası...
senaryosu, oyuncuları, performansları, diyalogları herşeyiyle mükemmel bir film benim için...
keşke tekrar izleme fırsatı bulsam...
pusko-2
pusko-2

1 Ekim 2006 tarihinde eklendi
tebessüm ve göz yaşları aynı anda ender anlarda ve ender filmlerde buluşur bu da onlardan biri. johny deep her zamanki gibi fazla söze gerek yok
igidu
igidu

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Az önce izledim ve beni çok ağlatan ender filmlerden biridir. Hiç olmadık yerde çok duygulandım. Mutlaka seyredin.