film bittikten sonra beki sonu yavan kaldığı için çok etkilenmedim ama daha sonra düşündükçe filmde çok güzel mesajların olduğunun farkına vardım.bu film içinde barındırdığı oyuncular,oyunculuklar,çağını başarıyla yansıtmış olması nedeniyle ve bazı vurucu sahneler nedeniyle(kimi zaman içinizi ısıtan kimi zaman hüzünlendiren:) kesinlikle izlenmeli
johnny depp in oynadıgı hangi film kötü ki bu film de kötü olsun daha düşük bir filmde oynadıgını görmedim bundan sonra da görmem umarım.finding neverland benim için özel bi filmdir kurgusu ve hikayesi cok güzel kesinlikle arsivlik bir film siddetle tavsiye ediyorum :)
60 arkadaşımızın bu kadar yüksek puan vermesi tesadüf olamaz,kesinlikle ii bi film olmalı,drama tarzında olması ve johnny depp in varlığı etkili olmuş olmalı,izleyip göreceğiz
johnny diğer filmlerinde olduğu gibi bu filminde de izleyiciyi kendine bağlıyo oyuncuların performansları çok ii açıkcası çok güzel bi film olmuş izlemenizi tavsiye ederim pişman olmazsınız:)
slm arkadaşlar son dönemde izlediğim en iyi dram ve romantik film diyebilirim hatta en son yazın seyrettim fırsat bulursam bir daha seyretmeyi düşünüyorum.film kesinlikle bence arşivlik.ve benim arşivimde yerini(bu arada övünmek gibi olmasın benim arşivime öle her dilm giremez :) aldı.İzlemiyenler Muhakkak İzlesin
Ya film tamam güzel bir filmdi ama çok ölgündü. Rolü sanki Johnny Depp’e bir beden büyük gelmişti. Johnny Depp’i daha dişli, esprik karakterlerin adamı olarak gördüğüm için sanırım bu filmi beğenemedim nedense. Birde Peter Pan’dan uyarlanmış Kanca filminde Dustin Hoffman Kaptan Hook’u canlandırmıştı. Bu filmdede bir rolde oynuyor. Sanırım Peter Pan’ı çok seviyor. 10/7
Başlarda sıkıcı gelen ancak ilerledikçe sizi içine alacak cok basarılı bir yapımdı Düşler Ülkesi..Cok üstün bir kadrosu;Jonny Deppnin ayakta alkışlanası bir performansı vardı.Cok sıcak,etkileyici ve içten bir ve masalsı senaryo...Rahatlatıcı bir anlatımı var filmin.Bu izlerken daha da keyif almamı sağladı ve filmi daha da gercekci kılıyor.Sizi kesinlikle tatmin edecek bu yönde...Tiyatronun başyapıtlarından olan Peter Panın öyküsü;onun yaşadığı küçük bir macera;.Hayal gücünün sınırsızlığı ,mutluluk ve daha bir cok sey..Tüm sadeliğiyle,gereksiz ve sıkıcı tüm unsurlardan kacınılmıs cok basarılı bir film.İzleyiciyi duygusal yönden kesinlikle etkileyecek,içine alacak bir film.Filmin sonu muhtesemdi;Gelisen olaylar,hayal dünyası ve dram cok etkiliyor insanı.Cok farklı duygusal,güldüren,sade,etkileyici sıcacık bir film..Kesinlikle kacırmayın bu filmi...