vespertine-2
4 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
bu film içn ne söylemeli bilmiyorum uzun zamandır hüznü ve mutluluğu bu kadar yoğun yaşamamıştım...oyunculuklarda birbirinden güzel..o çocukların ilerde çok iyi oyuncu olacağını düşünüyorumm.dağıldım çıktım ve dvdsini çıkacağı günü iple çekiyorum bu arada hala peter panı okumadıysanız mutlaka okuyun ve öle gidin...çok iyi
çok kaliteli bi filmdi bence!!!! (: johnnycim ve kate winslet gerçekten uyumlu bi çift olmuşlar;ve filmin başından sonuna kdr süperr götürmüşler!!!onların yanısıra;çocuk oyuncu frediie highmore'da gayet şirindi ya;çok sevimli bi cocuk!!johnny'nınde adamı galıba;yanılmıosam 2fılmde fln bırlıkte oynadılar;wuuuu ne şanslı bi cocuk öle :)) ayrıca;filmin sonu gercekten duygu yüklüydü bnce;2kere seyrettim ikisindede agladım;insan tutamıoki gözyaşlarını :(
iii bir yapıt herşeyiyle. izlerken çocukluğunuza da gideceksiniz. johnny depp' e bir kez daha hayran kaldım. adeta bir hırçın çocuğun nasıl geri kazanılacağını da anlatıyor film.umudunu yitirmeden yazmaya devam eden ve buna herşeyiyle inanan bir tiyatro yazarını canlandırıyor depp.izlemenizi tavsiye ederim.
bence çok etkileyici bi filmdi johnny depp in oscar almamasına şaşırdım ayrıca rol arkadaşı kate winslet le çok yakışmışlar bi de filmin bi sahnesinde karısı sıradan bir yatak odasına girerken :) adamda cıvıl cıvıl cennet gibi bi yere giriyordu(sanırım düşler ülkesi oluyo orası) bu sahneye bayılmıştım:)
bence süüüüüpeeeeeer bır fılm arkadaslar kesinlikle izleyin harika yaaa bır bırınden farklı iki ailenın nasıl kesiştiğini anlatıyor bir bakıma. bi de johnny her zamanki gibi gene döktürmüş
Öncelikle filmin yönetmeni MARC FORSTER çok mükemmeldi.Johnny DEPP içinse artık birşeyler demeye gerek yok.Hiç sıkılmadan izlenebilecek bir film.Baştan sona müthiş dialoglar vardı.Çocukların da performansı harikaydı.Kate Winslet ise göze çarpacak bir oyunculuk sergilemedi(Daha iyi performansları vardı ama...) Sonuç ta Harika bir filmdi.
Filmi ne yazıkki dün seyredebildim...Bu kadar güzel bir fimi daha önce seyretmediğime pişman oldum...Film oldukça sıradışı bir hikayesi var(diğer filmlerle kıyasladığımız zaman)...Oyunculara diyecek yok...Johnny Depp zaten oyunculuğu aşmış...Kate Winslet ise oscarlık bir performnası yoktu...Aday olması bile mucize nerdeyse...Ama beyazperdeye görüntüsü yansıdığı zaman iyi oynamasada varlığı yeter diyor insan...Annelik acayip yakışamış...Bence gidip görün bu filmi...Sakın kaçırmayın
cok guzel,cok etkileyici bir film..kesinlikle tavsiye ederim.sonlara dogru kesinlikle gozleriniz dolacak.derinlere dalacaksiniz.cok guzel islenmis bir konu.. son sahnede peter ile j.depp in konusmasinda kendimi zor tuttum... 8,5/10