rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayalgücü ve yaratıcılığın kimi zaman eğlenceli,kimi zaman hüzünlü sunulduğu bi film...depp her rolünün olduğu gibi bu rolünün de altından başarıyla kalkmış,çocuk oyuncular ve winslet de harika,izlenmemesi için bi sebep de yok...9
peter pan gibi çok güzel bir eserin nasıl ortaya çıktığını görmek açısından güzel olmuş ama daha iyi olabilirmiş dedirtiyor insana.oyunculuklar,kurgu,yönetim övgüyü hak ediyor peter pan ı sevip merak edenler izlesinler bence.
filmde yaşanan her duyguyu kendinizede hissetirebilen bir film. bir an farkında olmadan aptal aptal gülümserken buluyorsun kendini, sonra bir an geliyor ki bi bakıyorsun gözlerin dolmuş.
güzel film.çok sewdiğim 3 oyuncu başroldeler.masal tadında bir film.müzik,sanat yönetimi çok iyi.oyunculuk çok iyi herşeyiyle iyi bir film ama bir başyapıt deil :d.
Biyografi tadında etkileyici bir dram olmuş.Film başlarda biraz sıkıcı gibi gelsede daha ilerilerde sizi fazlasıyla etkilemeyi başarıyor.Sadece biraz sabır ve saygı filmden fazlasıyla zevk alınmasına yeterli. 10/8.3
James Barrie, "Peter Pan ya da Büyümeyen Çocuk" adı ile 1904'te sahnelenmeye başlayan oyununu 1911 yılında "Peter Pan ve Wendy" adı ile romanlaştırdı. J. M. Barrie, kitabın tüm yayın haklarını 1929 yılında bir çocuk hastanesi olan Great Ormond Street Hospital'a (G.O.S.H.) devretmesiyle çocuklara sadece hayal dünyalarında değil gerçek hayatta da destek olmaya devam etti. Dünya çocuk edebiyatının en başarılı örneklerinden biri olan "Peter Pan ve Wendy" adlı kitap dünya üzerindeki dillerin hemen hemen tamamına çevrilmiştir. Zamanla sadece "Peter Pan" adı ile yayınlanmaya başlanmıştır.
çok çok çok mükemmel bir film. johhny depp in oyunculğuna tekrar hayran kaldım bu filmde. aynı zamanda peter pan nin nası çıktığınada şahit olmak çok güzel bir duygu. filmin dram olduğu gözlerimden yaşların süzülmesiyle anlaşılır.
Dün izledim. Çok beğendim yaa, Johnny Deppi zaten çok severim. Kate Winsleti sevmem ama bu filmdeki oyunculuğunu beğendim. Film masal havasındaydı, çok güzeldi.
Sıkılarak değil de inanarak izleyenleri gerçekten etkileyebilecek,düşlere sarılmanın gerekliliğini anlatan hoş bir film.Ayrıca bomboş piyasa filmlerin arasında kesinlikle tercih edilmelidir.
çokk güsel, sıcacık bi konusu var.. aslında ne gülmelik ne ağlamalık bi film ama dram olarak insanı çok etikilio.. o kadar usta oyuncuların yanında küçük aktörler de göz dolduruyor.. kaçırmayın bence..