Düşler Ülkesi
4,2

rudeonerudeone
rudeonerudeone

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayalgücü ve yaratıcılığın kimi zaman eğlenceli,kimi zaman hüzünlü sunulduğu bi film...depp her rolünün olduğu gibi bu rolünün de altından başarıyla kalkmış,çocuk oyuncular ve winslet de harika,izlenmemesi için bi sebep de yok...9
jamesbond-2
jamesbond-2

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
peter pan gibi çok güzel bir eserin nasıl ortaya çıktığını görmek açısından güzel olmuş ama daha iyi olabilirmiş dedirtiyor insana.oyunculuklar,kurgu,yönetim övgüyü hak ediyor peter pan ı sevip merak edenler izlesinler bence.
beck31
beck31

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmde yaşanan her duyguyu kendinizede hissetirebilen bir film. bir an farkında olmadan aptal aptal gülümserken buluyorsun kendini, sonra bir an geliyor ki bi bakıyorsun gözlerin dolmuş.
Ilknur K
Ilknur K

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filimdi. Sizi bambaşka bir dünyaya taşıyor. Aslında o yer olmak istediğiniz bir yer...
nskmourinho
nskmourinho

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
insanın içine erime seviyesine getirecek kadar ısıtabilen ender filmlerden
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
güzel film.çok sewdiğim 3 oyuncu başroldeler.masal tadında bir film.müzik,sanat yönetimi çok iyi.oyunculuk çok iyi herşeyiyle iyi bir film ama bir başyapıt deil :d.
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
İçten, samimi ve tiyatro sevenler için ideal bir film.
potasyum
potasyum

18 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Kate Winslet'in beni büyülediği filmlerden bir tane daha.Ben çok beğendim.
gskaltay
gskaltay

5 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmin başları biraz sıkıcı olsada masal ve gerceği bir arada yaşatan güzel bir drama...
suadiyekartali
suadiyekartali

8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Biyografi tadında etkileyici bir dram olmuş.Film başlarda biraz sıkıcı gibi gelsede daha ilerilerde sizi fazlasıyla etkilemeyi başarıyor.Sadece biraz sabır ve saygı filmden fazlasıyla zevk alınmasına yeterli.
10/8.3

James Barrie, "Peter Pan ya da Büyümeyen
Çocuk" adı ile 1904'te sahnelenmeye başlayan oyununu 1911 yılında "Peter Pan ve Wendy" adı ile romanlaştırdı. J. M. Barrie, kitabın tüm yayın haklarını 1929 yılında bir çocuk hastanesi olan Great Ormond Street Hospital'a (G.O.S.H.) devretmesiyle çocuklara sadece hayal dünyalarında değil gerçek hayatta da destek olmaya devam etti.
Dünya çocuk edebiyatının en başarılı örneklerinden biri olan "Peter Pan ve Wendy" adlı kitap dünya üzerindeki dillerin hemen hemen tamamına çevrilmiştir. Zamanla sadece "Peter Pan" adı ile yayınlanmaya başlanmıştır.
Actor-Ums
Actor-Ums

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok çok çok mükemmel bir film. johhny depp in oyunculğuna tekrar hayran kaldım bu filmde. aynı zamanda peter pan nin nası çıktığınada şahit olmak çok güzel bir duygu. filmin dram olduğu gözlerimden yaşların süzülmesiyle anlaşılır.
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Dün izledim. Çok beğendim yaa, Johnny Deppi zaten çok severim. Kate Winsleti sevmem ama bu filmdeki oyunculuğunu beğendim. Film masal havasındaydı, çok güzeldi.
esat-ozcan
esat-ozcan

2 Mart 2005 tarihinde eklendi
Sıkılarak değil de inanarak izleyenleri gerçekten etkileyebilecek,düşlere sarılmanın gerekliliğini anlatan hoş bir film.Ayrıca bomboş piyasa filmlerin arasında kesinlikle tercih edilmelidir.
electronica
electronica

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İzlerken keyif alacağınız güzel bir film ...Ne kadar büyüsek de içimizdeki çocuğu ve hayallerimizi kaybetmemeli onları yaşatmalıyız ..
f-corleone
f-corleone

29 Ocak 2005 tarihinde eklendi
çokk güsel, sıcacık bi konusu var.. aslında ne gülmelik ne ağlamalık bi film ama dram olarak insanı çok etikilio.. o kadar usta oyuncuların yanında küçük aktörler de göz dolduruyor.. kaçırmayın bence..