Adelia
1 değerlendirme
3 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Film oyundan çok daha farklı bir hikaye anlatıyor. Eğer oyunun filmi diye umutlanarak gidecekseniz oyunla neredeyse hiç alakası yok diyebilirim. Sadece bazı göndermeler, madencilik olayı ve vendigo yaratığı oyunla bağlantılıydı. Oyunda 13 gün boyunca başa sarma olayı veya vendigo dışındaki yaratıkların hiçbiri yoktu mesela. Oyunla olan bağının az olması dışında, kendi başına iyi bir korku filmiydi diyebilirim. Bir Conjuring ya da Insidious değil ama yine de olay akışı ve aksiyonu fena değildi. Efektler de iyiydi. Ben korku filmlerinde pek korkmam, bunda da hiç korkmadım ama bazı mide bulandırıcı kanlı sahnelere sahip bunları mideniz kaldıracaksa ona göre izleyin. Benim filme puanım 10/6
Korku filmi olarak iyi bir film denilebilir. Fakat içerik olarak collewer kız kardeşini de kurtarıp oradan birlikte çıksalar dı mantıklı olurdu. Çünkü siz oraya arkadaşınızı kurtarmaya gittiniz. Pek gerçekçi değildi sahneler de abartmalar çok fazla idi. Çok korktuğum bir sahne olmadı ama genel olarak korku dolu bir filmdi izlemenizi tavsiye ederim.spoiler: