Büyük, Güzel ve Cesur Bir Yolculuk
3,1

Stellar Walker
Stellar Walker

25 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan uzun süredir katılmaya çalıştıktan sonra nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne, yani İlluminati'ye nasıl katıldığımı ve dolandırıcıların sürekli paramı nasıl çaldığını anlatan tanıklığım. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında internette Lord Felix Morgan ile tanışana kadar paramı çalmaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçip her şeyi anlattım. Kaydolmamı önerdi ve başlamak için yüklü bir üyelik ücreti ödedim. Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabul edildiğimde dolar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün İlluminati Yeni Dünya Düzeni'ne katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin. Bu, her zaman istediğiniz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile Illuminatiofficial565@ adresinden e-posta veya +447353027456 numaralı WhatsApp hattından iletişime geçebilirsiniz.
Mert H
Mert H

2 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Film, tesadüfi bir karşılaşmayla yolları kesişen iki yalnız insanın, fiziksel olduğu kadar duygusal bir yolculuğa da çıkmasını anlatıyor. Colin Farrell’ın canlandırdığı karakter, geçmişine ve içindeki eksik parçalara mesafeli durmayı seçmiş biri; Margot Robbie’nin karakteri ise hayatla bağını koparmamaya çalışan ama içten içe yorgun bir ruh halinde.

Filmin belki de en güçlü yanı, romantizmi idealize etmemesi. A Big Bold Beautiful Journey, aşkı her şeyi çözen bir sihir gibi sunmuyor. Bunun yerine, iki insanın birbirine temas etmesinin geçici ama dönüştürücü etkisini anlatıyor. Birlikte geçirilen zamanın, insanın kendine bakışını nasıl değiştirebileceğini sorguluyor. Bu yaklaşım, filmi duygusal olarak daha olgun ve gerçekçi bir noktaya taşıyor. Ortalama üstü ve fena olmayan bir film. İzlenir.