Insomnia

xeyno
xeyno

18 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
hiçbir zaman sıradan olamayacak bir film. robin williamsın performansı inanılmazdı. bence kaçırılmaması gerekenlerden biri...
gri-8
gri-8

28 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Güçlü kadrosuna rağmen klasik denilebilecek bir gerilim. Keşke kadro kadar ilginç ve güzel bir film olsaydı. Ama yinede izlenir kadro için 10/6
memoli-2
memoli-2

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film harika bir film öncelikle bunu sölemeliyim.ve bu filmi harika yapan tek ama tek unsur ise al pacino.eee al pacino da tek başına yetmiş de artmış bence filmi muhteşem yapmaya.ben kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.ii seyirler
hudup
hudup

19 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filmi yeni izlemye nail oldum film güzel ama ben daha çok şey bekliyordum ama orta karar bir film ama sadece oyunculuklar için izlenir özellilke Hılary Swank müthiş Al Pacinoya laf yok Robin Williams az gözüksede filmde her zamnki gibi süper bu film izlenir ama dedğim giib çok şey beklemde hata olur 7/10
hilal-demirel
hilal-demirel

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
alpacino iyiydi ama robin williams daha iyiydi.film oscarlı oyuncuları bir arada buluşturan pek az filmden biri
kuthmatar
kuthmatar

16 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Yakışmamış Al Pacino ya. Kötü yapımlarda görmek üzüntü veriyor.
rtcfop
rtcfop

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem bir film... izlediğim en güzel filmlerdendi. klasik bir film değildi, sıkıcı değildi, aşırı hareket yoktu ve abuk subuk bu kadar da olmaz dedirten saçmalıklar da yoktu. oyunculara diyecek laf yok zaten. kesinlikle İzleyin derim. mükemmel....
korciiiiiiiii
korciiiiiiiii

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Süper filmdi gerçekten kesinlikle arşivinizde bulunması gerekir.
volkan-5
volkan-5

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi denilebilir,Nolan hatırına izledğm bir film olması dolayısıyla süpriz bi son bekliyordum ama sonu hariç fena değildi,özellikle Robin Williams ı böyle bir rolde görmek beni açıkcası şaşırttı.
Kevin Spyc tarzı bir oyuncu daha güzel oturabilirdi.Robin Williams a bayılmama rağmen hep sempatik rollerde olmasının verdiği alışkanlıktan olacak,pek oturtamadım filme.Yinede izleyen bi şey kaybetmez..
7.8/10
sewaq
sewaq

26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok Güzel bir Film.Puanım 9.Zekice Hazırlanmış bir Senaryo...Züpper xD
adedvet
adedvet

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
senaryo nolanın olmadığından insanı hayretler içerisinde bırakan bir son olduğu söylenemez. ama film ilerleyiş açısından çok zekice kurgulanmış ve karakterlerin psikolojk durumunu başarıyla yansıtıyor. burda al pacino faktörünüde eklemeden olmaz tabi. filmde nolanın yönetmenlik başarısıda bir hayli ön plana çıkıyor. dediğim gibi nolan senaryosu olmadığından insanı hayrete düşüren bir son yok ama filmin vermeye çalıştığı amaç bir hayli anlamlı. al pacinonun filmin sonundaki dont lose your way sözüde bu mesajı başarıyla özetliyor. sonuç olarak 8 puanı hak eden bir film.
Davut Ipek
Davut Ipek

17 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Filimde artı olan hiç bişey yok cok sıradan Al Pacino oyunculuğunun hakkini güzel vermiş geri kalan herşey tırt
antuan78
antuan78

6 Ekim 2002 tarihinde eklendi
iki dev oyuncu iyi bir yönetmen :sabırsızlıkla bekliyorum
tolga-sengul
tolga-sengul

23 Ekim 2002 tarihinde eklendi
sevgili megadeth ve ontrv arkadaşlar, aslında farklı dillerde konuşmuyoruz, aynı şeyi söylüyoruz. İnsaların bazıları yönetmen ve senarist gibi unsurlar için film seçiyorlar ama pekçok kişi ki bunların arasında birçok film için kendimi de katabilirim sadece başrol oyuncularının ismine göre film seçiyoruz. aaa Al Pacino'nun filmi falan gibi. Bu olayın böyle olmasına benim itirazım olamaz, kaldı ki böyle olması izleyici adına da bormal bir olay. Galiba o yazımda anlaşamadık. Ben sadece insanların sadece başroldeki starı baz alıp filmde gittikleri ve eleştirilerini Pacino'nun filmleri güzle oluyo veya tam tersi kötü oluyo diye yapmaları üzerineydi. Oyuncu sadece önüne konana senaryoyu oynar ve yönetmenin kendinden istenileni yapar, yani filmin kurgusu, güzelliği ve hikayesi üzerinde çok az etkisi vardır ama tüm dünyadaki gibi Türkiye'de de(Türkiye'de pekçok yerden daha fazla) aktör veya aktris için film seçiliyo. Ben bu filmi sırf Nolan yüzünden seyrettim ve filme direkt etkisi olabilecek Nolan'ı Memento'dan sonra kendini çok düşürdüğü için eleştirdim. Bu herkesin bilebileceği bir benzetmeyle Avrupa Şampiyonu olduktan sonraki sene ilk turda elenmiş olmaya benziyor. Yani bir başarı elde edildikten sonra daha alt seviyedeki bir durum tatminkar olmuyor. Benim için bu film böyleydi. Umarım bu sefer kendimi daha iyi anlatabilmişimdir.
redofs
redofs

28 Ekim 2002 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmi izledim...
yakında vizyona girecek.. öz konuşacam sanki yapılmak için bir film yapılmış, basit, sıradan, ve kurgu seneryo tam anlaşılmıyor ve en önemlisi hiç tanınmayan aktörleri oynatın film aynı derecede soğuk, sıkıcı ve yalın olurdu. Yani ünlü aktörlerin oynaması birşeyi değiştirmemiş. + yönetmenin diğer çektiği filmleri izledim ki en son filmi Memento 'nun yanında bu film remen toz yumağı haline geliyor.. Kısacası
ya oynayanlar nasıl olsa ünlüyüz deyip asıl performanslarını göstermediler yada gerçekten senaryo 'ya göre oynatılmak zorunda kaldılar... Üzülerek söyleyimki film hayal kırıklığı yarattı bende.. Bu arada bir DİPNOT düşeyim Alpacino enerjisini kaybetmeye başladı.. çünkü dikkat edin son üç filmine :(
şimdilik bu kadar bol iyi filmli günlere diyelim..