evil-of-angel
2 Kasım 2002 tarihinde eklendi
Al Pacinodan mükemmel bir oyunculuk.Müthiş bir senaryo.Aynı müthişlikte bir sürükleyicilik.Ve sinemadan çıkınca büyük bür baş ağrısı ve aynı büyüklükte bir etki... İZLEYİN...
kadro çok iyi Al Pacino çok iyi bir oyunculuk sergilemiş Robin Williams filme gerçekten hiç uymamış sanki farklı bir alemden gelmiş gibi.konuya gelince klasik bir cinayet filmini farklılaştırmaya çalışmışlar bundada kısmen başarılı olmuşlar fakat sonunda yine klasik bitişi yapmışlar.kısaca bu film eehhh yani biraz olmuş dedirtiyor..
başroller al pacino ve robin williams yönetmen christopher nolan yardımcı oyuncu hilary shwank bu kdro için ne söylenebilirki.ele aldıkları konuda çok iyi.ama senaryo yeterli değil sanki bir şeyler eksik.birazda williamsa oynadığı rol yakışmamış o rolun adamı değil bence robin williams.dediğim gibi.dediğğim gibi kadroya bakılınca bir başyapıt bekliyorsunuz ama ben aradığımı bulamadım.yinede al pacino her zamanki gibi mükemmel.izlemeye değer güzel bir film.
Film o kadar başarılı değil oyunculuklara tek kelime edemezsiniz tabiki ama zaten anlıcağınız gibi film seneryosuyla çok bişey vadetmiyor ve bence en önemlisi böyle bir kadroyu topluyorsanız film olarak ta insanlar sizden daha iyisini bekler 7/10
al paçino yu sevmiyorum.negatif elektriği var adamın bende.tanımam etmem bir çay içmişliğimiz bile yok ama nedense sevmediğim aktörlerin başında geliyor.bu filmi de sevmedim isimleri ilgi çekici olup ama bu ismi taşıyamayan de javu filmi gibi amerikan sapığı gibi...
mükemmel bir gerilim filmi,filmin sonu ise bi okadarda etkileyci hilary swank in al pacino ve robin williams gibi oyuncularla filmde yer almasıda inanılmaz derecede güzel ve önemli..
film genel olarak iyiydi ama bir cristopher nolan filmi olduğunu bildiğim için sonunda sürekli bir sürpriz araadım ancak aradığımı bulamadım. biraz klasik bir sondu..
Film iyidi. Al Pacino ve Robin Williams ın olduğu bi filmin kötü olma ihtimali yok. Tek eleştirim Robin Williams ın filmde geç görünmesi ve yüzeysel kalması böyle bir oyuncu daha görünür ve etkili işlenebilirdi. Biraz da ağır ilerliyor ama genel anlamıyla iyidi. Puanım 7/10