Elifkayhan6
1 değerlendirme
7 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Film birkaç hata dışında Fena değildi muhteşem de olabilirdi seyirci tam anlamıyla operaya kilitlenmiş bir şekilde provaları seyrediyor ne çıkacak diye merak ediyor fakat provalardaki kadar final sahnesinde oyunculuk göremiyoruz yetenek göremiyoruz mesela Süleyman'ın rolünü yapmasını çok istedim izlemeyi çok istedim final sonunda bir Opera izlemedim Şimdi bana filmin yapımcıları yönetmenleri bu yazımı okuduktan sonra şunu diyeceklerdir Eminim ya da düşüneceklerdir biz zaten onu filmin içinde yansıtıyorduk Hayır efendim Önemli olan başlangıç ve bitiştir bitiş iyi verilmedikten sonra filmin hiç bir anlamı kalmaz bunca Emek Yazık değil mi? bu insanlar o kadar çok uğraşmış ufak tefek de olsa herkes rolünü Hani filmin içindeki o rolleri kısa kısa gördüğümüz o rolleri En azından onları verselerdi yüzeysel değil de ben o zaman hissederdim o bana geçerdi maalesef geçmedi sadece bir Opera tamamlanmış alkış ben onu hissettim bir izleyici olarak izleyici gözüyle baktığım için söylüyorum başından sonuna bir Opera izlemekten bahsetmiyorum bakın buranın Altını çiziyorum Nimet Vahide Hanım'ın rolünü o müthiş sesini performansını izlemek istedim Nurullah Şevket Taşkıran Onun performansını görmek istedim ve Süleyman bey maalesef goremedim oyunculara kesinlikle lafım yok müthişti hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum fakat senaryo maalesef yetersiz film havada kalmış resmen ne vardı küçük küçük te olsa performanslarını görebilseydik üzgünüm tam bir hayal kırıklığı ve yanlış anlaşılmasın filmin konusu muhteşem kesinlikle bir lafım yok ama sahne olarak çok yetersiz kalmış